Skocz do zawartości
tomcrack27

Luźne pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

jacek70

U mnie wczoraj postrzszylo , ale przeszło bokiem .

Deszcz jak z kropidła😱

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol
19 minut temu, jacek70 napisał:

Co taka cisza ?? 

Nima czasu podrapac sie po du**e :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

To będziesz miał kasy jak lodu.💲💰💵💸💱

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

ch*j z tych piniendzy jak nima kiedy wydac :grin:

Jeszcze te pi*******e niedziele nie handlowe :facepalm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Numer mojego konta znasz 😂😆😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Haha kurła zapomnialem te 17.5 przelac xd.

Jeszcze kurła mam zagwozdke z polo. Najpierw mi zgasla i przestala palic. Wymienilem cewke dopiero druga bylo git. Odpalil. Teraz obroty same sie podnosza i opadaja pokazalo czujnik halla to kupilem nowy aparat zaplonowy, ustawilem zaplon i dalej pi**a 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70
11 minut temu, uszol napisał:

Wcale mi nie chodzi o 17.50. :grin:

Tylko o tą kapustę co nie masz z nią co zrobić.:grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

Siema z wieczorka :biggrin: :hi:

Szybkie pytanie, orientuję się ktoś czy tylna klapa do a3 8p od anglika podejdzie do europy? Tzn wiązki czy są takie same itp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Norbas
1 godzinę temu, uszol napisał:

Jeszcze kurła mam zagwozdke z polo. Najpierw mi zgasla i przestala palic. Wymienilem cewke dopiero druga bylo git. Odpalil. Teraz obroty same sie podnosza i opadaja pokazalo czujnik halla to kupilem nowy aparat zaplonowy, ustawilem zaplon i dalej pi**a 

Mówisz okazyjnie kupiony  :mysli5: hmmm, przypadek ? Nie sądzę :decayed::decayed: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arturoo

Taka wersja to dla tej lepszej połowicy zawsze jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Norbas

Słyszeliście o dziadku, który kupił wnukowi sejczento okazyjnie, jakoś miesiąc temu? 

uj tam mimo wszystko wkleję relację bo dobra akcja to była :decayed: 

Dziadek i wnuk pojechali kupić samochód. Na drodze ekspresowej holowali seicento bez opony. Policjanci gorzowskiej drogówki na drodze ekspresowej S3 dostrzegli niewłaściwie holowanego fiata seicento. Samochód nie był właściwie oznakowany, brakowało w nim jednej opony, a za kierownicą siedział 23-latek bez uprawnień. Funkcjonariusze zatrzymali do kontroli daewoomatiza, który na drodze ekspresowej ciągnął fiata seicento. Gdyby tego było mało, samochód był przymocowany za pomocą zwykłego sznurka, a w małym fiacie nie było opony. Jak się okazało, pierwszym autem jechał 73-latek, zaś drugim jego 23-letni wnuk, który ponadto nie miał uprawnień.  Mężczyźni tłumaczyli, że udało im się w Szczecinie kupić białego fiata za okazyjną cenę. Niestety samochód był uszkodzony, a oni nie chcieli wydawać pieniędzy na lawetę, więc zdecydowali się holować auto do województwa wielkopolskiego. Nie przewidzieli, że koszt mandatów może znacznie przewyższyć cenę usługi transportu auta.

baj mężczyźni zostali ukarani mandatami w kwocie po 1000 zł: 73-latek za udostępnienie pojazdu wnukowi, 23-latek za jazdę bez uprawnień, każdy z nich zapłaci także za niewłaściwe holowanie. To nie koniec wydatków. Będą też musieli zapłacić za postój auta na parkingu policyjnym. 

:decayed::decayed: 

2 minuty temu, Arturoo napisał:

Taka wersja to dla tej lepszej połowicy zawsze jest ;)

Zeby to jeszcze miała przyjemność z jazdy i z chłopka :decayed:  A tak ani auta ani chłopa bo się docierają w garażu :placz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

Dopiero co wróciłem do domu a już mi ciśnienie podnoszą :kwasny:. Już od jakiegoś czasu nawet znaki postawili żeby jeździć na zakładkę ale co tam dalej Szeryfują i do tego złotówa, wstyd :whistling: no ale jak się ktoś ch**em urodził kanarkiem nie umrze (Data jest zła bo nie zdążyłem ustawić film z dzisiaj).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

Siema :hi: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arturoo

Hi

Dopiero co wróciłem do domu a już mi ciśnienie podnoszą :kwasny:. Już od jakiegoś czasu nawet znaki postawili żeby jeździć na zakładkę ale co tam dalej Szeryfują i do tego złotówa, wstyd :whistling: no ale jak się ktoś ch**em urodził kanarkiem nie umrze (Data jest zła bo nie zdążyłem ustawić film z dzisiaj).

Co Ci mam powiedzieć ?
Popierdółka jakaś i tyle :(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michulek

Siema

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol
8 godzin temu, Norbas napisał:

Mówisz okazyjnie kupiony  :mysli5: hmmm, przypadek ? Nie sądzę :decayed::decayed: 

Majster w kazdym aucie takie rzeczy sie psuja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Siema .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
klysek

:hi: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
harry19-19
8 godzin temu, Norbas napisał:

Słyszeliście o dziadku, który kupił wnukowi sejczento okazyjnie, jakoś miesiąc temu? 

uj tam mimo wszystko wkleję relację bo dobra akcja to była :decayed: 

Dziadek i wnuk pojechali kupić samochód. Na drodze ekspresowej holowali seicento bez opony. Policjanci gorzowskiej drogówki na drodze ekspresowej S3 dostrzegli niewłaściwie holowanego fiata seicento. Samochód nie był właściwie oznakowany, brakowało w nim jednej opony, a za kierownicą siedział 23-latek bez uprawnień. Funkcjonariusze zatrzymali do kontroli daewoomatiza, który na drodze ekspresowej ciągnął fiata seicento. Gdyby tego było mało, samochód był przymocowany za pomocą zwykłego sznurka, a w małym fiacie nie było opony. Jak się okazało, pierwszym autem jechał 73-latek, zaś drugim jego 23-letni wnuk, który ponadto nie miał uprawnień.  Mężczyźni tłumaczyli, że udało im się w Szczecinie kupić białego fiata za okazyjną cenę. Niestety samochód był uszkodzony, a oni nie chcieli wydawać pieniędzy na lawetę, więc zdecydowali się holować auto do województwa wielkopolskiego. Nie przewidzieli, że koszt mandatów może znacznie przewyższyć cenę usługi transportu auta.

baj mężczyźni zostali ukarani mandatami w kwocie po 1000 zł: 73-latek za udostępnienie pojazdu wnukowi, 23-latek za jazdę bez uprawnień, każdy z nich zapłaci także za niewłaściwe holowanie. To nie koniec wydatków. Będą też musieli zapłacić za postój auta na parkingu policyjnym. 

słyszałem o tym ponad miesiąc temu wstyd , tu jest link ze zdjęciami 

http://kryminalki.pl/dziadek-w-matizie-ciagnal-na-sznurku-seicento-bez-jednej-opony-zdjecia/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Ja bym takiemu szeryfowi wyszedł i jebnął

iPhone wladiego

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

Siemanko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla
Ja bym takiemu szeryfowi wyszedł i jebnął

iPhone wladiego
dopiero wróciłem nie mogę się denerwować

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70
1 godzinę temu, Seikokilla napisał:

dopiero wróciłem

Co tam - kiera podoba się , założona ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania