wladi 1 612 #2651 Napisano 6 wrz 2015 15:51:22 A tego to już nie pamiętam :bag: :polew: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a4b6quattro 1 016 #2652 Napisano 6 wrz 2015 16:35:28 Siemka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #2653 Napisano 6 wrz 2015 16:48:56 Co tam łobuzie kiedy powrót na stare śmiecie :naughty: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a4b6quattro 1 016 #2654 Napisano 6 wrz 2015 17:06:45 Co tam łobuzie kiedy powrót na stare śmiecie :naughty: We wtorek będę w kraju :flaga1: uff , przez 6 tyg. nogi na ladzie nie postawiłem masakra :facepalm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin 28 #2655 Napisano 7 wrz 2015 18:19:12 Alocha :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matibati2 0 #2656 Napisano 7 wrz 2015 19:57:34 :hi: mistrzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielun22 64 #2657 Napisano 7 wrz 2015 21:27:45 Elo i dobranoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2658 Napisano 7 wrz 2015 21:55:40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #2659 Napisano 7 wrz 2015 21:57:06 A gdzie moje DWR? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2660 Napisano 7 wrz 2015 21:58:07 Bardziej liczyłem na coś dla Waldusia, ale lipa.:-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #2661 Napisano 7 wrz 2015 22:01:32 Mowisz i masz :grin: GPU- gó**o Pędzące Ulicą :polew: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2662 Napisano 7 wrz 2015 22:12:04 Zaraz się będziemy musieli uczyć tańczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2663 Napisano 7 wrz 2015 22:15:49 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5638522166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcino 30 #2664 Napisano 7 wrz 2015 22:20:37 Mowisz i masz :grin: GPU- gó**o Pędzące Ulicą :polew: Hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2665 Napisano 7 wrz 2015 22:29:27 Po imprezie student budzi się w swoim pokoju w akademiku, kac gigant, zapuchnięty, ledwo żywy. Wstaje z łóżka i podchodzi po omacku do lustra, rozchyla jedną powiekę, drugą, skupia wzrok i widzi, że z ust zwisa mu jakiś sznureczek, trybi chwilę, po czym szepcze: - Boże, błagam spraw, aby to była torebka z herbatą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2666 Napisano 7 wrz 2015 22:32:17 Któregoś dnia jąkała zobaczył, że na środku ulicy leży nieżywy koń. Postanowił zatem zadzwonić do Zakładu Oczyszczania miasta. - Dzieeee eee eeeń dooo ooobry. - Tak słucham. - Kooo oooń zzz zzdeeee eeechły leeeży. - Gdzie leży? - Na Pooo pooo pooo... - Na Poznańskiej? - Nnnnn nie. - Na Poniatowskiego? - Nnnnn nie. - Na Połczyńskiej? - Nnnnn nie! - To jak się Pan zastanowi, to niech Pan zadzwoni. Po 15 minutach dzwoni ponownie. - Dzieeee eee eeeń dooo ooobry. - Tak słucham. - Kooo oooń zzz zzdeeee eeechły leeeży. - No już wie Pan gdzie? - Na Pooo pooo pooo... - Na Poznańskiej? - Nnnnn nie. - Na Poniatowskiego? - Nnnnn nie! - Na Połczyńskiej? - Nnnnn nie!! - Proszę zatem zadzwonić ponownie jak Pan będzie wiedział gdzie! No i jąkała dzwonił tak co 15 minut przez kilka godzin. Aż mija 15 minut i nie dzwoni. Mija pół godziny i nie dzwoni. Mija godzina, dwie... i zadzwonił. - Dzieeee eee eeeń dooo ooobry. - Co znowu!? - Kooo oooń zzz zzdeeee eeechły leeeży. - Gdzie!? - Na Pooo pooo pooo... - Na Poznańskiej? - Taaa aaak!. Bo go ku ku ku...wa tam zaniosłem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2667 Napisano 7 wrz 2015 22:38:08 Dwa żule soją przed biedronką - ile masz ? - 80 groszy - ja mam 2 złote. - k**wa nawet na piwo nie starczy Myślą przez chwilę po czym jeden się odzywa: - Kupimy kiełbasę ! - Po***ało cię? kiełbasę? - Posłuchaj, pójdziemy do restauracji napijemy,najemy się się wtedy włożę kiełbasę w rozporek, a ty będziesz ją lizał i nas wywalą. Obeszli tak 9 restauracji. Ten co lizał powiedział: -Ale mnie kolana bolą. - A co ja mam powiedzieć jak mi przy drugiej restauracji kiełbasa wypadła. Na stacji benzynowej blondynce zatrzasnęły się kluczyki. Obok niej przejeżdża dwóch facetów. Jeden zaczyna się śmiać w głos. Drugi się pyta: - Z czego się tak śmiejesz? A on na to: - Bo tamta blondynka próbuje wyciągnąć kluczyki drucikiem. - Co w tym takiego śmiesznego? - Bo w środku siedzi druga blondynka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #2668 Napisano 8 wrz 2015 05:39:00 Dobry z rana Krisu dupo obsrana :polew: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi78 452 #2669 Napisano 8 wrz 2015 06:18:00 Siema mordy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #2670 Napisano 8 wrz 2015 07:11:22 Wczoraj po obfitym piciu trzeba trochę pobiegać :bag: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafi78 452 #2671 Napisano 8 wrz 2015 07:12:39 Ta chyba za róg do monopola uzupełnić zapasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biggman 0 #2672 Napisano 8 wrz 2015 10:09:45 :hi: Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #2673 Napisano 8 wrz 2015 10:14:12 W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już *****iście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielun22 64 #2674 Napisano 8 wrz 2015 11:30:27 W pewnym mieście powstał sklep' date=' w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na pierwszym piętrze wisi tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej. Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już *****iście. Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej. Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."[/quote'] True Story Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #2675 Napisano 8 wrz 2015 13:17:55 Dobre :grin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach