Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dziadek

Same cięgno to najmniejszy problem i jak jest luz na nim to wymiana jego samego to rozwiązanie problemu na chwilę ... jak zwykle wszystkiemu winien jest nagar osiadający na klapach i powodujący ich cięższą pracę co w nastepnej kolejności uszkadza własnie cięgna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qba__
14 godzin temu, Dziadek napisał:

Same cięgno to najmniejszy problem i jak jest luz na nim to wymiana jego samego to rozwiązanie problemu na chwilę ... jak zwykle wszystkiemu winien jest nagar osiadający na klapach i powodujący ich cięższą pracę co w nastepnej kolejności uszkadza własnie cięgna...

Nagaru nie można wyczyścić? W drugim aucie miałem taki przypadek ze auto gaslo całkiem za każdym razem gdy spadało z obrotow - dojeDzales do skrzyżowania wrzucsles na luz i obroty spadały do zera. Wszystkiemu winna była niedomykajaca sie przez brud(nagar) przEpustnica laczaca gaznik z filtrem powierza. Po wyczyszczeniu tego autko chodziło jak zegarek.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziadek
8 godzin temu, qba__ napisał:

Nagaru nie można wyczyścić?

:blink: No nawet trzeba ::):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
qba__

Witam Panowie.

Przez już ponad tydzień nie zaświeci się błąd z kolektorem a od ponad tygodnia ja dojeżdżam audiane i ja konkretnie przepalam (jak to ja :D). Wcześniej autem jeździła moja kobietą i jak to ona nie pozwalała się zbytnio rozkecic silnikowi tj. 70km/h i 5bieg. Mogło to być przyczyną błędu klap? Ma to ze sobą coś wspólnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78

No oczywiście że ma to wpływ, niestety dizel nie jest stworzony do pizdowatego stylu jazdy i co jakiś czas wymaga przegonienia co by sadze się nie zbierały

wykręcone z betoniarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania