Skocz do zawartości
reikeb

Wybieramy zdjęcia na LUTY 2020 !!! GŁOSOWANIE !!!

NAJŁADNIEJSZE AUTO 2020 ROKU!  

25 użytkowników zagłosowało

Ankieta została zamknięta
  1. 1. LUTY

• 1. borysdj
      1
    • 2. climbkam
      6
    • 3. Dawid12
      0
    • 4. Holmatro
      3
    • 5. jacek70
      8
    • 6. meetandfck
      1
    • 7. tybekk
      1
    • 8. vwbartus
      5

Rekomendowane odpowiedzi

jacek70

Na serię chcecie glosować  ?     

Trza było pisać od razu że kalendarz jest tylko dla rezaczy .😉   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
5 minut temu, jacek70 napisał:

Trza było pisać od razu że kalendarz jest tylko dla rezaczy .😉   

Jacku pewnie że każdy chciałby żeby jego auto było na kalendarzu i ja nawet mogę się zrzec tam swojego miejsca dla kogoś innego, to idzie wszystko w świat i niech to jest jakiś poziom trzymany. Twoje auto jest ładne ale niestety to tylko seria a na forum jest dużo mega projektów które moim zdaniem powinny być pokazane więc nie czuj urazy, że to tak wygląda z naszej strony a nie inaczej. Tak jak pisałem jeżeli ktoś latami reza auto to trzeba go docenić nawet w taki sposób.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78
Trza było pisać od razu że kalendarz jest tylko dla rezaczy .   
Jacku zadbana seria na tyle ciekawej scenerii z dobrym pomysłem na zdjęcie będzie na pewno ciekawsze niż wypas na tyle rozrzutnika z gnojem... Marek to ujął bardzo dobrze bo o ile auto jest centralnym punktem to na całokształt ma wpływ tło i kolory... Nie jest to kierowane do ciebie tylko do wszystkich chętnych do zgłaszania swoich zdjęć... Nam zależy żeby było to wszystko na wysokim poziomie i tyle... Takie jest moje skromne zdanie i nie ma co się obrażać

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Panowie  zrezygnowałem  , więc nie ma co dalej roztrząsać   i wybierać pomiędz serią  a nie serią😉

Może po prostu mam inny gust  i tyle .  Ale podobno o gustach się  nie dyskutuje 😂😂

I co najważniejsze  ja się na nikogo nie obrażam  ( za stary jestem )   nie pamiętam  co to takiego .

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Wladi to nie jest do końca tak jak piszesz.to że Bartek ma ładne auto nie znaczy że jego auto ma być na każdej stronie.w poprzedniej edycji tak właśnie było że co druga strona było auto Bartka, twoje ,Sebastiana i jeszcze kilku osób.a kalendarz robimy dla wszystkich i żadna komisja nie może decydować które auto będzie ma kalendarzu.jest teraz więcej zgłoszeń i głosowanie jest sprawiedliwe.ja akurat nie głosowałem w lutym Ale widziałem zdjęcia i nie zagłosował bym na zdjecie Bartka.

Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka

• Poparcie 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Jeżeli będzie komisja wybierać to kalendarz będzie do niczego albo to po prostu nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CWIARTEK
Godzinę temu, Adasko01991 napisał:

To widzą moderatorzy i wyżej 😉

Tylko administratorzy.

• Podziękowanie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
meetandfck

jak chcecie zmieniać zasady głosowania to powinniście to zrobić w następnym miesiącu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

Wiedziałem że ta dyskusja pójdzie w tym kierunku :) dajcie znać co potem ustalicie i to wdrożę :)

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78
Jeżeli będzie komisja wybierać to kalendarz będzie do niczego albo to po prostu nie będzie.

Nie zrozumiałeś rybcia... Komisja będzie przesiewać zgłoszenia przed oddaniem do głosowania wszystkimi chętnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
meetandfck
Teraz, Rafi78 napisał:

Nie zrozumiałeś rybcia... Komisja będzie przesiewać zgłoszenia przed oddaniem do głosowania wszystkimi chętnym.

no i może być spoko luz, ale w tym miesiącu już bym zostawił tak jak jest 😳

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
6 minut temu, ryba85 napisał:

Wladi to nie jest do końca tak jak piszesz.to że Bartek ma ładne auto nie znaczy że jego auto ma być na każdej stronie.w poprzedniej edycji tak właśnie było że co druga strona było auto Bartka, twoje ,Sebastiana i jeszcze kilku osób.a kalendarz robimy dla wszystkich i żadna komisja nie może decydować które auto będzie ma kalendarzu.jest teraz więcej zgłoszeń i głosowanie jest sprawiedliwe.ja akurat nie głosowałem w lutym Ale widziałem zdjęcia i nie zagłosował bym na zdjecie Bartka.

Ryba a czy ja napisałem że Bartka zdjęcie ma być co drugi miesiąc? Kalendarz na ten rok jest jaki jest bo było mało zgłoszeń więc kombinowaliśmy, teraz jest już trochę lepiej ale chyba nie uważasz że Jacka zdjęcie słusznie wygrało co? Tak jak napisałem wyżej kalendarz jest dla wszystkich ale przeczytaj tytuł "najładniejsze zdjęcie miesiąca" i jeżeli stawiasz obok siebie wyrezane auto a serie i twierdzisz że ma wygrać seria to nie będzie żadnego kalendarza. My jesteśmy po to żeby rozsławiać nasze forum i zawsze będę obstawał nad tym że auto wyrezane ma większe przywileje. Twoim zdaniem 7 lat mojego rezania chcesz porównywać z autami seryjnymi? Pewnie, że forum można w inny sposób rozsławiać i reklamować ale w tym przypadku będziemy je reklamować najładniejszymi i najlepiej wyrezanymi autami. Chce się być w kalendarzu niestety trzeba na to zasłużyć. Amen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Możecie zejść ze mnie bo mi duszno . Ja już jestem poza tym  węc  basta .Brać udziału nie mam zamiaru. 

Wyjaśniło się to i owo i to mi wystarczy.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
meetandfck

@jacek70 nie zejdę! będę cię bronił, bo uważam że zrobienie drugiego głosowania tylko dlatego że wygrała "seria" będzie złe... skoro wygrałeś to wygrałeś, chcą zmieniać zasady to niech zmieniają ale od następnego głosowania... takie jest moje skromne zdanie 

• Polubienie 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Ile mamy wyrezanych aut na forum .mniej niż miesięcy w roku.to może chociaż niech wszyscy mają szansę wybrać komisję.zgłaszam kandydaturę użytkownika ryba85 na dyrektora komisjì .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
Teraz, jacek70 napisał:

Możecie zejść ze mnie bo mi duszno . Ja już jestem poza tym  węc  basta .Brać udziału nie mam zamiaru. 

Wyjaśniło się to i owo i to mi wystarczy.  

I po tej wypowiedzi pokazujesz że nadal nie kumasz w czym rzecz :facepalm: nikt nie ma do Ciebie pretensji ani nie obwinia Cię bo niby czemu...tłumacze na Twoim przykładzie i powtarzam po raz kolejny, że obojętnie czy to Ty czy kto inny by był tak samo bym zareagował. po drugie jeżeli chcecie się obrażać i dalej dyskutować to żadnego kalendarza nie będzie bo jeżeli coś robimy to albo porządnie albo wcale. Tak jak Jacek napisał kończymy tą dalszą do niczego nie prowadzącą rozmowę bo już jest ustalone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78
[mention=1850]jacek70[/mention] nie zejdę! będę cię bronił, bo uważam że zrobienie drugiego głosowania tylko dlatego że wygrała "seria" będzie złe... skoro wygrałeś to wygrałeś, chcą zmieniać zasady to niech zmieniają ale od następnego głosowania... takie jest moje skromne zdanie 
Głosowanie na siebie też jest w porządku? Skończ już skoro Jacek wyraził swoje zdanie i nie rób gó**o burzy, jest od tego Marek i prezes żeby ocenić jak temat zakończyć... Każdy kolejny post będzie nagradzany zgodnie z regulaminem, temat uważam w chwili obecnej za zamknięty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
meetandfck

przepraszam ale jaca wygrał 2 głosami, nawet gdyby nie zagłosował na siebie to i tak by wygrał 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

The End

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
5 minut temu, ryba85 napisał:

Ile mamy wyrezanych aut na forum .mniej niż miesięcy w roku.to może chociaż niech wszyscy mają szansę wybrać komisję.zgłaszam kandydaturę użytkownika ryba85 na dyrektora komisjì .

Ryba czy Ty przez chwile chociaż pomyślałeś nad tematem rozmowy. To że mówię o wyrezanych autach to jedno ale według regulamin ważna jest też sceneria i ogół całego zdjęcia....więc teraz spójrz na fotkę Jacka w krzakach i pod rurą ciepłowniczą a drugie zdjęcie Kamila to Twoim zdaniem które jest lepsze????? Proszę skończ dyskusję....

Edytowane przez wladi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85
Ryba czy Ty przez chwile chociaż pomyślałeś nad tematem rozmowy. To że mówię o wyrezanych autach to jedno ale według regulamin ważna jest też sceneria i ogół całego zdjęcia....więc teraz spójrz na fotkę Jacka w krzakach i pod rurą ciepłowniczą a drugie zdjęcie Kamila to Twoim zdaniem które jest lepsze????? Proszę skończ dyskusję....
Ale napisał rafi że koniec tematu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
6 minut temu, meetandfck napisał:

przepraszam ale jaca wygrał 2 głosami, nawet gdyby nie zagłosował na siebie to i tak by wygrał 🤔

Masz rację Jacek wygrał w głosowaniu i jego fota będzie w tym miesiącu w kalendarzu tak jak to powinno wyglądać od przyszłego miesiąca wprowadzamy zmiany :msn-wink: koniec dyskusji kolejne posty będę nagradzał ostrzeżeniami.

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

No ale to ustalmy od razu jak będzie wyglądać komisja.i kto w niej będzie zasiadał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
1 minutę temu, ryba85 napisał:

No ale to ustalmy od razu jak będzie wyglądać komisja.i kto w niej będzie zasiadał.

Marek jest szefem tego bałagany więc on sobie dobierze kilka osób które będzie się naradzało, potem nas poinformuje. I nie martw się na pewno będą miały pojęcie o tym co tu się dzieje :msn-wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85
Marek jest szefem tego bałagany więc on sobie dobierze kilka osób które będzie się naradzało, potem nas poinformuje. I nie martw się na pewno będą miały pojęcie o tym co tu się dzieje :msn-wink:
Dla tego chce być w tej komisji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania