Siemanko,  Jako, że dostałem już pare wiadomości z pytaniem czy jest szansa domówić bluzę, ruszamy z zapisami! 😉 . W komentarzach proszę o ilość sztuk, który projekt, rozmiar (+damska/męska) i czy będzie wysyłka. Co do ceny, podam dokładną w momencie jak będziemy wiedzieć ile mamy sztuk do zamówienia, chociaż podejrzewam, że cena zostanie taka jak była poprzednio. Z okazji mojego lenistwa ceny z projektu nie usuwałem 😉 Zapisy prowadzę do czwartku, 28.02.2019 do 1000. Później posyłam listę do wyceny i jak otrzymam informację zwrotną edytuję temat. Od 1.03.2019 będę czekał na wpłaty. Im szybciej zbierzemy pieniądze, tym szybciej bluzy ruszą do szycia 😉 Dane do przelewu poślę na PW.  Na zielono będę zaznaczał osoby, które wpłaciły pieniądze. Co do innych kolorów bluzy albo innego kroju - bluzy mają mniejszą gramaturę, więc może się z nich zrobić szmata, także nie kombinuje w tym temacie bo swoim imieniem się pod czymś takim nie podpiszę 😉    LISTA   Opcja 1: 1. fatboy - rozmiar XL - wysyłka 2. Seikokilla - rozmiar XL 3. Seikokilla - rozmiar M damska 4. CWIARTEK - rozmiar XL - wysyłka 5. Moonshiner - rozmiar M Opcja 2: 1. trybekk - rozmiar L  2. trybekk - rozmiar XS damska 3. meetandfck - rozmiar S - wysyłka