Roger_Kamikaze 0 #1 Napisano 6 lip 2019 05:39:37 Witam, mam problem z MMI ponieważ wyłącza się dźwięk. Czasami jest tak ze godzine chodzi czasami kilka sekund... po resecie mmi znowu gra ale nieraz tylko sekunde a nieraz np godzine. 😣 zrobilem zdjecia bledow jakie mialem ale to moze byc przez to ze odpinalem wzmacniacz... błąd 00470 nie da się skasowac. Dodam jeszcze, że czasem jal przestaje grać to wskakuje pauza i znika ni też od radia wszystko na fisie. No i chcialem zrobic diagnoze magistrali optycznej ale wszędzie pokazuje błąd. Wie ktoś co mu może dolegac? Kliknij tutaj aby zobaczyć zdjęcia z błędami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek70 1 467 #2 Napisano 6 lip 2019 05:50:25 Prezes @CWIARTEK pomoże ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 631 #3 Napisano 6 lip 2019 10:49:00 Problem ze światłowodem. Sprawdź czy z tyłu wzmacniacz się nie zalał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roger_Kamikaze 0 #4 Napisano 6 lip 2019 11:50:08 No właśnie nie... sucho w bagażniku a stalo sie to w upalny dzień. I czemu testu nie chce zrobić magistrali optycznej. Czy to przez tą grupową magistrale danych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 631 #5 Napisano 6 lip 2019 13:35:47 Przerwa w światłowodzie i z żadnym modułem nie będzie połączenia. Kup pętle światłowodową i po kolei odłączaj moduły i sprawdzaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roger_Kamikaze 0 #6 Napisano 6 lip 2019 13:47:17 10 minut temu, CWIARTEK napisał: Przerwa w światłowodzie i z żadnym modułem nie będzie połączenia. Kup pętle światłowodową i po kolei odłączaj moduły i sprawdzaj. A czy jak jest przerwa to mozliwe ze mi gra muzyka tylko czasem przestaje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 631 #7 Napisano 6 lip 2019 14:01:04 Nie, ale w tym czasie co nie gra może gubić połączenie. Ja bym obstawiał wzmacniacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roger_Kamikaze 0 #8 Napisano 6 lip 2019 15:15:20 A wtedy co test robilem to chyba grało 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach