Skocz do zawartości
Turbomrowka

A4 B6 Nie działa podświetlenie kierownicy!

Rekomendowane odpowiedzi

Turbomrowka

Witam, nie działa mi podświetlenie kierownicy multi, 4 ramienna, przyciski wszystkie działają normalnie, jedynie brak podświetlenia... A szkoda 😞 gdzie mogę szukać problemu ? Mogę podpiąć obd eleven jeśli ktoś podpowie czy się da sprawdzić jakoś tym, przy skanowaniu żadnego błędu nie pokazuje, to mój pierwszy post,mam nadzieję że w dobrym dziale napisałem 😁

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
wladi

Najlepiej jak ściągniesz poduszkę i zajrzysz co tam się dzieje może któryś z kabelków idących do kierownicy jest uszkodzony


Wysłane z iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
TomOskroba

dokładnie. nie ma tego dużo więc na pierwszy rzut wywal poduchę i obejrzyj co tam słychać 😉

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Arkadiush

Ja miałem tak samo u siebie tylko że w c6. Samo naprawiło się po 1 dniu, może bezpiecznik ? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
wladi

Arek bezpiecznik raczej się sam nie naprawił


Wysłane z iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Arkadiush
17 minut temu, wladi napisał:

Arek bezpiecznik raczej się sam nie naprawił emoji12.png


Wysłane z iPhone wladiego

ale u mnie akurat nie był to bezpiecznik 😉 ogólnie przestało mi działać podświetlanie a po 1 dniu na nowo zaczęło działać 😉

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Turbomrowka
W dniu 4.12.2019 o 19:29, Arkadiush napisał:

Ja miałem tak samo u siebie tylko że w c6. Samo naprawiło się po 1 dniu, może bezpiecznik ? 

jeśli bezpiecznik to który to może być ? :D

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
wladi

Jedynie co to bezpiecznik nr 13 kolumna kierownicy ale nie sądzę że to bezpiecznik więc ściągaj poduche może przewód się uwalił od podświetlenia.

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Turbomrowka

ściągnąłem poduche, sprawdziłem bezpieczniki... 😕 wygląda że wszystko w porządku, możliwe że jest coś uwalone w płytce przy poduszce czy gdzieś tam w okolicy ? może kierownica była zmieniana... jak kupiłem to już nie działało podświetlenie

914653922_qasnsra.jpg

 

916782552_qasnsrq.jpg

 

a może brakuje mi któregoś bezpiecznika bo są jakieś miejsca wolne 🤣

 

917430543_qasnsxp.jpg

 

W dniu 28.03.2020 o 18:24, wladi napisał:

Jedynie co to bezpiecznik nr 13 kolumna kierownicy ale nie sądzę że to bezpiecznik więc ściągaj poduche może przewód się uwalił od podświetlenia.

 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania