Skocz do zawartości
Kot

A4 B6 Ogrzewanie przednich foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Kot

Witam

Mój problem wygląda następująco, nie działa mi ogrzewanie przednich foteli. Sprawdziłem błędy i są następujące 00825 Ogrzewanie fotela kierowcy (Z6) i 00826 Ogrzewanie fotela pasażera (Z8). Jak mogę to naprawić ? Z góry dziękuję za pomoc. 😀

Edytowane przez Kot

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Dziadek

Ja bym zaczął od wtyczek pod fotelami, lubią się poluzować - sprawdź czy wszystko styka, jeżeli okaże się że z wtykami wszystko wygląda ok , tak to miernik w rękę i sprawdzić czy nie ma przerwy w obwodzie mat w fotelach. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Kot

Wtyczki sprawdziłem i wszystko wygląda dobrze, co do sprawdzenia mat jak to zrobić ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Dziadek
17 godzin temu, Kot napisał:

Wtyczki sprawdziłem i wszystko wygląda dobrze, co do sprawdzenia mat jak to zrobić ?

miernikiem czy jest przejście 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Kot

Rozumiem, ale na których przewodach to sprawdzić, są 2 wtyczki zielona z 4 kablami i 1 wtyczka z 2 kablami. Czy trzeba rozbierać fotel. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
jacek70

Może to coś pomoże
aadd6ca01737e131c8cc5933733a78d0.jpg

Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.



×

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania