Skocz do zawartości
Przemek12345

* Pożeracz oleju

Rekomendowane odpowiedzi

Przemek12345

Witam,mam problem z moją Q5 2.0 tfsi,na ten moment bierze mi litr oleju na jakieś 100 km,płukanka robiona i właśnie po płukance tak się stało bo przed dolewalem litr na jakieś 400 km (zależy czy trasa czy miasto )nie mam pojęcia co z nią zrobić,nowy rozrząd zrobiony miesiąc temu,jak myślicie za ile mógłbym ją sprzedać ?2011 rok 160000 tys przejechane ,czy ktoś ją kupi powiedzmy za 45 tys zł ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

To normalne w tych silnikach a za ile możesz gonić ciężko powiedzieć rynek zweryfikuje

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziadek

Wada pierścieni w tych rocznikach , załapałeś się na jeszcze nie poprawiony egzemplarz. Ja bym ci radził to zrobić i cieszyć się bardzo dobrym silnikiem. Jak sprzedaż i ukryjesz to przed kupującym to w każdej chwili będzie ci mógł zwrócić auto , chyba ze poinformujesz o tym i zrobisz odpowiednia cenę. Kompleksowy remont  takiej jednostki to w 10k zł powinieneś się zmieścić. 

Edytowane przez Dziadek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

Kazdy kto sie zna będzie pytał przy kupnie czy wada olejowa została naprawiona osobiscie zrobił bym remont koszt konkretnego remontu tak jak kolega wyżej napisał 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania