Siema  Zbliża się koniec roku więc przydało by się zmajstrować jakiś kalendarz na 2022 rok mimo słabej frekwencji   Tak więc zbieram listę chętnych i czekam jeszcze na fotki od Was.  Na początku grudnia coś zmajstruję i będzie wysyłka. Styl kalendarza zostaje bez zmian bo raczej każdemu podpasował. W zależności od ilości zdjęć będą po 2/3/4 na stronie.     Koszt kalendarza wyjdzie 27zł + 16zł wysyłka ( Poczta Polska lub Paczkomat )  Koszt wysyłki do 8 sztuk nie ulega zmianie.   Pieniążki proszę wpłacać na moje konto, a w tytule podać nick z forum:   Marek Lewandowski mbank: 38 1140 2004 0000 3902 4008 6266 lub Blik na mój numer.   Pieniądze będę zbierał do końca listopada i puszczam do drukarni.    Paczki będą wysyłane bezpośrednio od producenta, ja daje mu listę z adresami do Was o oni robią resztę, Tym sposobem dostaniecie lepiej zapakowane kalendarze na czym zależy mi najbardziej bo pamiętam że sam kiedyś dostałem kalendarz złożony w pół bo był w samej kopercie bombelkowej, więc chce tego uniknąć.   Adresy do wysyłki proszę przesyłać mi na PW oraz informacje czy paczka ma pójść POCZTĄ POLSKĄ czy może do PACZKOMATU, jak u kogoś dane do wysyłki zostają takie same  co rok temu to proszę od razu dać znać przy zamówieniu w temacie.     OPŁACONE  Wysłane  Dostarczone   LISTA: (aktualizacja 06.12.2021) musi być minimum 20sztuk żeby były po 27zł. 1. vwbartus 1 szt 2. Marky2552 2 szt (paczkomat) 3. a4b6quattro 4 szt (poczta) 4. Seikokilla 1 szt  5. maxsterr 1 szt 6. wladi 3 szt 7. Andrzej 2 szt 8. kkam 1 szt 9. Trybek 1 szt  10. Adam87 2 szt 11. Woźny hel 2 szt  Suma: 21