Skocz do zawartości
przedszkolak

[okolice Nowego Targu i Zakopanego] Dobry i tani mechanik Audi - polecam

Rekomendowane odpowiedzi

przedszkolak

Nie zdążyłem zrobić przeglądu A7 w Warszawie i jadąc na ferie podzwoniłem po warsztatach i ktoś polecił mi Pana Krystiana. Jestem bardzo zadowolony. Miałem swoje materiały. Bardzo zależało mi na czasie. Panowie po dojeździe od razu zajęli się autem i wymienili wszystkie filtry - olej, paliwo, powietrze, skrzyni biegów i kabinowy. Olej w silniku i automacie, jakieś bezpieczniki i coś jeszcze. na końcu jazda próbna. Zapłaciłem trzy razy mniej niż w Warszawie i do tego jestem bardzo zadowolony, nawet dostałem fakturę na wszystko. Już dawno nie byłem tak zadowolony, a jeżdżę ponad 40 lat. Warsztat mieści się w Krempachach, Długa 10, telefon 780 120 715

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Bardzo przydatna wiadomość na pewno ktoś skorzysta

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Stevenmox

In discussions, your professional acts among yourself and the prospective client's representative. They can guide you toward reputable professionals, whether they are in home evaluation or money advisory. When conditions are decided, the professional will arrange a property evaluation and talk with you potential fixes, deciphering who exactly covers the monetary responsibility, be it you or the interested buyer.

Advantages from Working alongside a Realtor for a Quick Home Transaction 7_86eee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania