Hejo,  Panowie pacjent A2, problem jest taki ze auto nie zamyka się z pilota i za pomocą kluczyka w drzwiach. Drzwi kierowcy zamykają się ale reszta nie. Po godzinie przychodząc do auta i otwierając drzwi kierowcy słychać, ze wszystkie drzwi się zamykają 🤔 ponadto wsiadam czasem do auta odpalam i zapalają się kontroli Abs, asr do tego wyłącza się climatronik wraz z podswietleniem( na szczęście nie zamyka przepływu powietrza.... do tego brak sterowania i podświetlenia szyb, zamykanie drzwi z przycisku wewnątrz oraz lusterek. Światło we wnętrzu pali się cały czas. Przyjdę po godzinie i nie ma problemu z tymi rzeczami.... błędów jest mniustwo...  posprawdzalem przewody drzwi i widzę ze z prawej strony ktoś grzebał w kablach i połamał kostki stykowe w słupkach. Drzwi prawe wcale się nie zamykają. A jeszcze zobaczyłem, ze przy otwartych drzwiach pasażera nie ma ikonki otwartych drzwi. Natomiast jak sprawdzałem na kompie to w module widać, ze drzwi są otwarte lub zamknięte....  Takie błędy nam w liczniku    takie są w module komfortu    jakieś podpowiedzi ? Dodatkowo jak mogę sprawdzić czy to faktycznie jest do wymiany moduł lub licznik bez zastosowania podmiany części ?