Skocz do zawartości
tomcrack27

Luźne pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

ryba85

Klikasz pierwszymi czterema przyciskami np 1 aż do skutku naciskasz aż wskoczy odpowiednia cyfra i tak po kolei

iPhone wladiego
Dzięki wladiuszu. Odblokowalem

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
Dzięki wladiuszu. Odblokowalem

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Do usług...flaszka się należy

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb
8 minut temu, Adasko01991 napisał:

O tych wyścigach, oglądałem emoji106.png

I co myślisz o tej prowokacji ? Bo dla mnie to śmiech na sali... Podkładanie gps jak jest rodo, wywiady w dziećmi, i robienie tragedii z jazdy 100km na godzinie po Warszawie, gdzie jeżdżąc na codzień to jest standard....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol
10 godzin temu, Marky2552 napisał:

A u mnie kurła śniek pada hah emoji58.pngemoji58.png

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Nie wyjeb znowu w barierke  😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85
34 minuty temu, wladi napisał:

Do usług...flaszka się należy emoji12.png

iPhone wladiego

nie ma sprawy .może być śliwa ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
nie ma sprawy .może być śliwa ?

Dobra śliwka nie jest zła

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552
Nie wyjeb znowu w barierke  
Miałem łyse opony wtedy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

Dziś w końcu uporządkowałem i obrobiłem fotki które już wybraliśmy, piszcie jak macie jakieś sugestie. Za tydzień wezmę już i pobawię się we wstępny projekt i też wrzucę w tamtym dziale bo dziś już czasu zabrakło :)

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_Andrzej_

Siema, qr*a znowu pijany, Aguś przyjedziesz? Stęskniłem się

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_Andrzej_

A co tu tak cicho?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adasko01991
9 godzin temu, reikeb napisał:
I co myślisz o tej prowokacji ? Bo dla mnie to śmiech na sali... Podkładanie gps jak jest rodo, wywiady w dziećmi, i robienie tragedii z jazdy 100km na godzinie po Warszawie, gdzie jeżdżąc na codzień to jest standard....

Z tymi gps-ami się wyglupili, jeszcze jechał 117? Już nie przesadzajmy, zwykły człowiek jadąc do pracy też jedzie ponad sto. Sama istota wyścigów nie jest najlepsza, wielokrotnie bywałem w Krakowie na tego typu wyścigach. Natomiast zastanawia mnie dlaczego nikt poważny nie udzielił im wywiadu, tylko 17 chłopak, który z kolegą jechał 200km/h. Czy drugi co ma od pół roku prawo jazdy, a np. Frog nic nie powiedział co i jak

Jak zwykle nakrecaja zwykłych ludzi na innych, teraz będzie fala zgłoszeń na wnr. Gdzieś na fb swego czasu widziałem o ich akcji charytatywnej, a tu nie ma ani jednego dobrego słowa o nich, 

Edytowane przez Adasko01991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Cześć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb
Z tymi gps-ami się wyglupili, jeszcze jechał 117? Już nie przesadzajmy, zwykły człowiek jadąc do pracy też jedzie ponad sto. Sama istota wyścigów nie jest najlepsza, wielokrotnie bywałem w Krakowie na tego typu wyścigach. Natomiast zastanawia mnie dlaczego nikt poważny nie udzielił im wywiadu, tylko 17 chłopak, który z kolegą jechał 200km/h. Czy drugi co ma od pół roku prawo jazdy, a np. Frog nic nie powiedział co i jak
Jak zwykle nakrecaja zwykłych ludzi na innych, teraz będzie fala zgłoszeń na wnr. Gdzieś na fb swego czasu widziałem o ich akcji charytatywnej, a tu nie ma ani jednego dobrego słowa o nich, 
Bo to zawsze chodzi o negatywy i straszne rzeczy, jak robi się coś dobrego to już nie istotne... Taka jest telewizja a TVN przede wszystkim... Frog to inna bajka, on jeździł zawodowo a to co nagrał to chyba było nie przemyślane, znam typa osobiście i wiem że robił gorsze rzeczy niż na tym filmie :) Teraz się tylko wszyscy z TVN znowu śmieją i tyle, w sobocie na spocie ktoś stanął przed radiowozem i go blokował krzycząc żeby go potrafił to TVN będzie miał materiał... Śmiech na sali i żenada po prostu. Dziwne że te spoty są co tydzień i jakoś nic się nie dzieje poważnego na nich a w ciągu dnia jest kupa wypadków ludzi którzy jeżdżą "przepisowo".

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Siemandero  ✌

Ale korozja 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_Andrzej_

Korozją w UJ, wracam do żywych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adasko01991
Bo to zawsze chodzi o negatywy i straszne rzeczy, jak robi się coś dobrego to już nie istotne... Taka jest telewizja a TVN przede wszystkim... Frog to inna bajka, on jeździł zawodowo a to co nagrał to chyba było nie przemyślane, znam typa osobiście i wiem że robił gorsze rzeczy niż na tym filmie smile.gif Teraz się tylko wszyscy z TVN znowu śmieją i tyle, w sobocie na spocie ktoś stanął przed radiowozem i go blokował krzycząc żeby go potrafił to TVN będzie miał materiał... Śmiech na sali i żenada po prostu. Dziwne że te spoty są co tydzień i jakoś nic się nie dzieje poważnego na nich a w ciągu dnia jest kupa wypadków ludzi którzy jeżdżą "przepisowo".

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

TVN robi z siebie pośmiewisko, bo zawsze pokazuję wszystko tylko z jednej strony, zero obiektywnej oceny sytuacji. Co do wypadków drogowych wpływ ma na nie wiele czynników, najważniejszym jest chyba natężenie ruchu, a w sobotę wieczorem/w nocy jego brak. Osoby biorące udział w tej zabawie, są dosyć obyte z prędkością i samochodem i mają dosyć duże umiejętności (może poza tymi gówniarzami, bo oni nie mają nic w głowie oprócz prędkości), więc to jest ich plusem. Na temat Froga, to po nim widać, że ogarnia temat i wie co kiedy zrobić, więc media też nie pokazują obiektywnie sprawy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552
A co tu tak cicho?

O tej godz wszyzyscy śpią

Elo ekypa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Bry

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
meetandfck

uszanowanko 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gusia_aczy

:) 8779bf9d3bb8614da2cc68510828a4c3.jpg

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xsebo1

Siemka

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
trybekk

siemanko 😉

przypominam, że zostały ostatnie 2 dni na zapisy i przelewy na nowe bluzy klubowe 😉

• Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

Doberek :hi:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
trybekk

O skurwensyn... Gratuluje idiotom którzy podlaczali elektryke. 230V na obudowie lampki... Babkę jeblo prądem

received-510534002754583.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Power-Kris

Niech dalej za minimalną fachów szukają, dwa jak mam na naprawę 15 minut bo sajgon to zrób to dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania