Skocz do zawartości
tomcrack27

Luźne pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

wladi
Wariaci Quattro sprzedane Seba je ma i Seba i bierze

Bierze to nie znaczy że wziął ja dam więcej i co wtedy?

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78
[mention=1255]wladi[/mention] nie będę się z Tobą spierał,bo mi cisnienie trochę podniosłeś Ty mów  swoje ,a ja swoje
Wiedziałem że porządna firma i uregulowane musi być bo nie ma lipy

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

• Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

Ruszyła machina :D GŁOSUJEMY !!! 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Przecież komisja została powołana żeby wybierać zdjęcia żeby znowu nie było kolesiostwa więc nie wiem co tu się odkutasza

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb
1 minutę temu, wladi napisał:

Przecież komisja została powołana żeby wybierać zdjęcia emoji848.png żeby znowu nie było kolesiostwa więc nie wiem co tu się odkutasza emoji85.png

iPhone wladiego

Komisja jest do ustalenia czy zdjęcia sie nadają a na kalendarz przecież głosuje całe forum :D chyba że ja coś źle zrozumiałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

No dokładnie

Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

No tak tylko że nikt tych zdjęć nie widział.wiec skąd mamy wiedzieć czy się nadają?

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
Komisja jest do ustalenia czy zdjęcia sie nadają a na kalendarz przecież głosuje całe forum  chyba że ja coś źle zrozumiałem...

Źle zrozumiałeś to po co ta komisja jak sam możesz wybierać foty z tych co dostajesz...chodzi o kolesiostwo i co z tego że wybraliście 8 zdjęć z kilkunastu jak za chwile jeden z drugim zagłosuje na swoich i takie będzie głosowanie sprawiedliwe

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

A może ktoś chce przejąć ten temat ? Bo mnie już zaczyna to wkurzać, co raz więcej problemów robicie z tego, ja i tak poświęcam sporo czasu na ogarnianie tego, jak będzie głosować sama komisja to nie będzie zabawy... a o to chodzi chyba, myślę że zaistniała sytuacja miesiąc temu sporo wyjaśniła i krzywych akcji nie będzie, do tego pojawił się regulamin. 

@ryba85 pisałem w temacie komisji to nawet nie raczyłeś się odezwać... Chyba że tylko ten dział czytasz.

Edytowane przez reikeb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Nie nie wladi.komisja ma ocenić czy zdjecie nadaje się do kalendarza żeby jak to stwierdziłeś nie przechodziły auta seryjne.kolesiostwa nie wyeliminujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
No tak tylko że nikt tych zdjęć nie widział.wiec skąd mamy wiedzieć czy się nadają?

Ale co Ty chcesz widzieć Marek odrzuca złe jakościowo które się nie nadają i robi wstępną selekcje a potem Wy głosujecie czego nie zrozumiałeś? Po to chyba zostałeś wy rany do komisji...

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Coś  ostatnio ,nerwowo jest na pogaduchach😕melisa chyba nawet,nie pomoże 🙊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Bo o żadnym temacie komisji nie wiem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Ale co Ty chcesz widzieć Marek odrzuca złe jakościowo które się nie nadają i robi wstępną selekcje a potem Wy głosujecie czego nie zrozumiałeś? Po to chyba zostałeś wy rany do komisji...

iPhone wladiego
To komisja miała robić wstępną selekcję A wybierać mieli wszyscy. to pewnie że zrozumiałem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
To komisja miała robić wstępną selekcję A wybierać mieli wszyscy. to pewnie że zrozumiałem .

W takim wypadku komisja tu nie potrzebna bo Marek spokojnie sam to ogarnie ma chłop pojęcie na ten temat czyli wnoszę o likwidacje komisji

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb
8 minut temu, ryba85 napisał:

Bo o żadnym temacie komisji nie wiem .

Jest w dziale Kalendarz temat z komisją, i osoby które w niej są go widzą chyba że ktoś zapomniał Cie dodać albo mi sie porąbało że miałeś w niej być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb
6 minut temu, wladi napisał:

W takim wypadku komisja tu nie potrzebna bo Marek spokojnie sam to ogarnie ma chłop pojęcie na ten temat czyli wnoszę o likwidacje komisji emoji108.png

iPhone wladiego

Komisja jest też do rozwiązywanie takich problemów jak był ostatnio, w tym celu poniekąd powstała, żeby nie było że ja sam coś zadecydowałem tylko komisyjnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

No tak .teraz to znalazłem .nigdzie nie widziałem tego wątku .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Ja pi*****e ryba i Ty chciałeś być w komisji???

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85
Ja pi*****e ryba i Ty chciałeś być w komisji???

iPhone wladiego

A pi*****e te komisję całe i cały kalendarz.wladi masz o wszystko problem.mieszasz wszystkim bo do kalendarza przeszło zdjecie które tobie nie odpowiadało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Prezes możesz mnie wykreślić z komisji .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
A pi*****e te komisję całe i cały kalendarz.wladi masz o wszystko problem.mieszasz wszystkim bo do kalendarza przeszło zdjecie które tobie nie odpowiadało.

Ty masz chłopie problem masz racje na ch*j ten kalendarz najlepiej wp********ć Syrenę albo Multiple bo po co mają być ładne auta to idzie w świat i to jest nasza reklama jak Ci nie zależy na reputacji forum to po co się udzielasz

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

Ty masz chłopie problem masz racje na ch*j ten kalendarz najlepiej wp********ć Syrenę albo Multiple bo po co mają być ładne auta to idzie w świat i to jest nasza reklama jak Ci nie zależy na reputacji forum to po co się udzielasz

iPhone wladiego
Masz rację. W kwestii kalendarza nie będę się udzielał. Rób se z nim co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

To nie mój kalendarz wypowiadam tylko swoją opinię...po co w ogóle to forum jak ma być byle jak...widać jak podchodzisz do tego..dla mnie nie ma byle jak staram się jak mogę żeby to było nasze miejsce do którego ma zaglądać coraz więcej ludzi. Takich forum jest w ch*j i jak będzie byle jak to nikt tu nie zajrzy. Nie po to organizuje zlot żeby się nachlać bo to mogę zrobić w domu tylko po to żeby poszło w świat że mamy tu coś fajnego a jak będziemy podchodzić tak jak Ty to możemy sobie to forum zamknąć....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

Spokój, zostaje jak było a komisja jest i będę ją wykorzystywał w sytuacjach kiedy będzie coś niejasne, ja zrozumiałem że takie było jej założenie :D 

Nie mieszamy już więcej tylko głosujemy ...

Bo zaraz wszyscy się wkurzą i będzie tylko jeden pierwszy i ostatni kalendarz... 

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania