Skocz do zawartości
wladi

Spoty Puckie - CHLORYCUSTOMS godz. 18

Rekomendowane odpowiedzi

surprise

c10e6a0c26ce56a34202c89dc6519153.jpg

Nie mogłem się powstrzymać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
trzacha

Chłopy, myślcie coś o jakieś sobocie! :grabarz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TyBucu
Spot w Pucku byłem ' date=' zobaczyłem i wróciłem.

[img']http://i59.tinypic.com/2drual4.jpg[/img]

2ahwphw.jpg

n58ag.jpg

W powrotnej drodze, spotkałem pięć kontroli radarowych, tak że trzeba uważać.

piękna frekwencja...

Kuźwa panowie bo ja tam wróce i poustawiam :whisting: :pijacy:

Dodano po 1 minucie 10 sekundach:

c10e6a0c26ce56a34202c89dc6519153.jpg

Nie mogłem się powstrzymać :D

majster, lakieru Ci brakuje :decayed:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
surprise

To tak ma być :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TyBucu
To tak ma być :D

Też jestem za redukcją wagi :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

+2KM i +1000 do respectu :decayed:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
surprise

haha :decayed: dobre!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla
Ja bym chciał 4 i to dodatkowe na dole w rogu :wink:

Dzięki za info o tych nowych przepisach, właśnie studiuje :decayed: interesująca lektura :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Noo ja też może kiedyś będę musiał skorzystać :whisting: oby nie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

Wysłałem do nich zapytanie. Wychodzi na to ze do momentu otrzymania "potwierdzenia" nic nie mogą zrobić a jeśli kontrolujący był nadgorliwy i wrzucił w system można go podać do sadu ... ciekawe. Szkoda ze to dzisiejszy artykuł :kwasny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
grucha

Ale on cie z iskry zachaczyl? Czy laser?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Nie ważne czy podał do systemu czy nie i tak możesz dalej jeździć organizuj sobie kogoś kto Ci odwołanie napisze i działaj dopóki sąd nie zadecyduje możesz śmigać najwyżej będziesz te 50 zł płacił za brak prawka i tyle :zwyciestwo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TyBucu
Nie ważne czy podał do systemu czy nie i tak możesz dalej jeździć organizuj sobie kogoś kto Ci odwołanie napisze i działaj dopóki sąd nie zadecyduje możesz śmigać najwyżej będziesz te 50 zł płacił za brak prawka i tyle :zwyciestwo:

Ja bym nie radził. Po imprezie straciłem wszystkie dokumenty, na wyrobienie prawka z chełmskiego wydziałyu komunikacji czekałem ponad dwa miesiące...

W tym czasie jezdziłem bez kwitu. Skubańcy łoili mnie do tego stopnia że czaili się za rogiem bloku kiedy ja będe gdzieś jechał. Raz 9h siedzieli w radiowozie za garażem tesciowej. Gdziekolwiek nie pojechałem zawracali na piskach jak mnie zobaczyli. W przeciagu tych 2 miesięcy miałem zebrane ponad półtora kafla w samych mandatach za brak kwitu. Dobrze przynajmniej że już sie przedawniły :decayed: :zwyciestwo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Bucu nie świruj Ciebie to za twarzowe ścigali a nie za brak kwitu.... :polew: Seiko ma w uj siana stać go a będzie mógł przynajmniej jeździć :zwyciestwo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TyBucu
Bucu nie świruj Ciebie to za twarzowe ścigali a nie za brak kwitu.... :polew: Seiko ma w uj siana stać go a będzie mógł przynajmniej jeździć :zwyciestwo:

wujek, żebym to ja cie nie ścigną :pijacy: :banan:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
trzacha

O czym Ty piszesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Ale co Ty masz za problem wujek...pisze mu jak trzeba się bronić przed tymi ch***mi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
trzacha
Ale co Ty masz za problem wujek...pisze mu jak trzeba się bronić przed tymi ch***mi

Napisz o co come on, bo nie wiem, gdzie zaczęliście temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
trzacha

Nie przekonuje mnie to. Raczej podchodziłbym do tego ostrożnie. Nie wiem kto redagował ten artykuł ale to jego własna interpretacja. Przed problemem Pany nie uciekniecie. To jest jest jak z typową sytuacją - jedziesz, namierzają cię i nawet jak nie masz prawka punkty wrzucają do systemu. Możesz odmówić przyjęcia mandatu ale punkty zostaną wrzucone na konto pomimo tego, że sprawa zostanie skierowana do sądu... A jeżeli zatrzyma Cię policja w sytuacji kiedy masz "oczko" i nie masz kwitu to i tak cię zawiną na sprawdzenie. Nie jestem prawnikiem więc nie będę kozaczył ale staram się podchodzić z rezerwą do tego typu artykułów autorstwa mecenasów "no name". Rada jest jedna, trzeba uważać i tyle. Jak Andrzej to opisał z własnego doświadczenia - żeby uniknąć drenażu portfela. A w sytuacjach ekstremalnych polecam poddać się sankcji na 3 miechy a jeśli iść na udry to tylko z prawnikiem a nie quasi prawnikiem... :kox:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Trzacha my tu mówimy o zabraniu prawka a nie o punktach...jeżeli nie masz przy sobie prawka dostajesz 50 zł ale nie mają prawa wtedy zgłosić że Ci to prawko zabrali jak nie miałeś :whisting:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

ch*j na to kładę i czasem jadę bo wyjścia ni ma :kwasny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TyBucu

Jak cie zatrzymaja do kontroll to mów zdziwiony że przecież już im dałeś :grin:

A co do punktów to jak już wygrywasz rower a wiesz ze w przeciagu miesiaca dwóch zejdzie Ci punktów to nie przyjmujesz. Walasz sprawe po sądzie aż ci wkońcu i tak mandacik wystawią, ale już za późno na odebranie prawka bo z konta zeszło :decayed:

Tak samo jak nie wykorzystałeś w tym roku możliwości "zbicia" punktów a capną cię z jackpotem to mówisz że idziesz te punkciki zbić i nie mogą ci zabrac prawka o ile nie przekroczyles puli o 6pkt.

Do tego przypominam że poza granicami kraju nie mają prawa odebrać prawa jazdy gdyż tylko organ wydający ma uprawnienia do anulowania ważności dokumentu. Jedyne co za gramanicą mogą zrobić to wystawić sądowy zakaz poruszania sie pojazdami mechanicznymi, a to troche trwa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
grucha

Bucu ty juz masz taki zakaz w Norwegi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TyBucu
Bucu ty juz masz taki zakaz w Norwegi ;)

Miałem :grin: I to zanim jeszcze prawko zrobiłem :polew:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania