Skocz do zawartości
tomcrack27

rodzicielstwo

Rekomendowane odpowiedzi

tomcrack27

Tu oczywiszcie piszemy o sprawach zwiazanych z naszymi pociechami-czyli rady ,porady i doswiadczenia :)

[Dodano: 22 January 2016 - 21:20]

zaczne jako pierwszy :D u mnie juz druga sztuka w drodze :zab:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78

Ja mogę powiedzieć jak nie zwariować i nie dać się sprowokować przy koniach 13 i 14 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomcrack27

napewno kazda rada sie przyda :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

No córka 14 lat syn 9 lat, córka tylko na tel i kompie,a syn masakra 8 level world of tanks, i co tu z nimi zrobić? juz siły opadają,za moich czasów to kompa nie było tylko po garażach się skakało i tez się zyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Seba tak jak nauczyłeś i wychowałeś tak niestety masz więc nie narzekaj...nie żebym teraz się chwalił czy żalił ale u mnie np. jest tak że młody nie ma opcji żeby grał w tygodniu w gry...zresztą ma tyle nauki że ledwo co ogarnia. W wekend zależy jak z nauką to mu pozwalam...wszystko jest do ogarnięcia ale jak się dzieciaka puszczało do kompa za młodego żeby mieć święty spokój bo przychodził z jakimś problemem albo lekcjami to potem aż się boję pomyśleć co będzie. Wiadomo trzeba iść z czasem i techniką do przodu ale te rzeczy niestety trzeba kontrolować bo za chwile może być za późno. Takie jest moje zdanie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78

Seba tak jak nauczyłeś i wychowałeś tak niestety masz więc nie narzekaj...nie żebym teraz się chwalił czy żalił ale u mnie np. jest tak że młody nie ma opcji żeby grał w tygodniu w gry...zresztą ma tyle nauki że ledwo co ogarnia. W wekend zależy jak z nauką to mu pozwalam...wszystko jest do ogarnięcia ale jak się dzieciaka puszczało do kompa za młodego żeby mieć święty spokój bo przychodził z jakimś problemem albo lekcjami to potem aż się boję pomyśleć co będzie. Wiadomo trzeba iść z czasem i techniką do przodu ale te rzeczy niestety trzeba kontrolować bo za chwile może być za późno. Takie jest moje zdanie

Zawsze taki mądry byłeś Weź i weź jak Ci cały czas nerw wqrwjajo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

No tak ja mam na szczęście tylko jednego szkodnika ale Wam współczuje  :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78

No tak ja mam na szczęście tylko jednego szkodnika ale Wam współczuje :grin:

Żeby moja w szkole nie uczyła już dawno bym ogłosił kapitulacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Córka ogarnia temat ze szkołą nawet na poziemie bdb, syn można powiedzieć że też,ale niestety w kraju mnie niema pół roku ,i niestety ja nad tym za bardzo nie mogę zapanować.Może taki wiek :kwasny: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Córka ogarnia temat ze szkołą nawet na poziemie bdb, syn można powiedzieć że też,ale niestety w kraju mnie niema pół roku ,i niestety ja nad tym za bardzo nie mogę zapanować.Może taki wiek :kwasny:

Seba ja wiem jak to wygląda...mój teściu tak samo miał że pół życia pływa i większość nie ma go w domu jak dziewczyny były małe to pchał na maxa w du*e żeby im chociaż po części to wynagrodzić no ale tak się nie da niestety  :kwasny:  wiem że ciężko pracujesz i nie masz za dużego wpływu na ich wychowanie ale mam nadzieję że jak jesteś w domu to nie zachowujesz się jak pantofel  :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Hehe no ba Wladi :grin: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Samo życie. Jak to mówią : Kto ma pszczoły ten ma miód , kto ma dzieci ten ma smród.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomcrack27

no tak swoje trzeba odwalic na tym swiecie :msn-wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Dobrze jest - pociechy sensem naszego życia  . ( i Audi)☺☺☺✌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomcrack27

Dobrze jest - pociechy sensem naszego życia  . ( i Audi)☺☺☺✌

audi to raczej odskocznia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Dokładnie to odskocznia od codzienności☺✌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wajola

Ojciec za to nadrabia za syna forum to jego konik, wiec trzeba działać i transfer nie może się zmarnować

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Seba ja wiem jak to wygląda...mój teściu tak samo miał że pół życia pływa i większość nie ma go w domu jak dziewczyny były małe to pchał na maxa w du*e żeby im chociaż po części to wynagrodzić no ale tak się nie da niestety  :kwasny:  wiem że ciężko pracujesz i nie masz za dużego wpływu na ich wychowanie ale mam nadzieję że jak jesteś w domu to nie zachowujesz się jak pantofel  :grin:

Jestem dokładnie tego samego zdania. Z duchem czasu trzeba iść ale w granicach i rozsądku i czasu. Z innej strony to tyle dzieciakom zadają że czasu brakuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

dobry temat.już nie długo niektóre rady mogą mi sie przydać :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Rady radami a tak na prawdę to życie Cię nauczy.☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomcrack27

dokladnie sam na swoich bledach i prubach sie nauczysz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

to  na pewno. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

@Arkadiush temat na czasie dla Ciebie. ☺✌

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush

Owszem już się uczę :036:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

zacznij sie przyzwyczajać :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania