Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

sylwiasty
Dnia 5.07.2016 o 23:29, uszol napisał:

Strzelaniny, pościgi, wojny gangów to mój chleb powszedni

...

Te Bolec, tatuaż Ci się rozmazał. :2smiech:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Ktoś widział ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Jak lubicie thrillery to polecam Labirynt, film dlugi bo trwa 2,5h ale trzyma w napięciu non stop. Jest o porwaniu dzieciaków.

http://www.cda.pl/video/1514562d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Leci dzisiaj na Polsacie.  Fajny ale książka o niebo lepsza.

798.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Wlasnie skonczylem ogladac transformers 2. Teraz czas na trójke. Jedynke kiedys tam sie ogladnie, troche nie po kolei ale coz :zoltek:

Ogolnie fajna bajka polecam, efekty specjalne na wysokim poziomie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Córa właśnie jest na fali .Oglądałem niedawno wszystkie części. Nawet mam model bombel bee.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla
Dnia 30.06.2016 o 10:15, Marcino napisał:

Ja sie zbieram na obejrzenie tej parodii 50 twarzy graya. No i czasu nie ma, a podobno fajny śmieszny

Z iPhone poszło

Właśnie oglądałem, dobra tuba :2smiejsie: ... ale oczywiście najpierw trzeba looknąć ten oryginalny gniot wtedy większa beka jest :kox:

Edytowane przez Seikokilla
  • Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Jak ktoś lubi tematyke kryminalna o seryjnych mordercach to polecam film pt. Zodiak. Oczywiście bazuje on na faktach autentycznych, jest o seryjnym mordercy z lat 60-70 z San Francisco, do tej pory nie wiadomo kto nim był.. a gość zapewne już kopnął w kalendarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Polecam serial Dexter. 

Jest mocarny. 

Dexter-T-1920x1080_0.jpg?itok=TI3Kpqct

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Dwa razy ogladalem od a do z kazdy sezon, na prawde dobry serial. Potrafilem przysiąść i w ciagu dnia jeden sezon oglądnąć.

Breaking bad tak samo, może jeszcze kiedyś do nich wróce. 

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Miałem tak samo. 

Podobnie jak z Grą o tron ale do 4 sezonu. Potem akcja i napięcie opadły. Ale oglądnąć em całość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla
Dnia 9/4/2016 o 17:49, uszol napisał:

Jak ktoś lubi tematyke kryminalna o seryjnych mordercach to polecam film pt. Zodiak. Oczywiście bazuje on na faktach autentycznych, jest o seryjnym mordercy z lat 60-70 z San Francisco, do tej pory nie wiadomo kto nim był.. a gość zapewne już kopnął w kalendarz.

wole na faktach nie autentycznych :2smiejsie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Wiem, masło maślane fakt z zalozenia jest autentyczny :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

:placz::placz::placz::placz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

A ja jestem ciekaw Jnferno. 

Książka dobra jak zresztą poprzednie dwie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

@Norbas

Obejrzalem Mechanik: konfrontacja, film mega.. Ale po ogladnieciu zaczałem się zastanawiać czemu Wielka Brytania nie jest potęgą militarną. Dali by stathamowi nożyk, jakis tam karabin to by chłop wymordował całą armie us w tydzień :placz: Przecież co on wyprawia tam to jest przegięcie. Wbija na łódź, która de facto znajduje się paredziesiąt dobrych km od wybrzeża. Gdzie uzbrojonych po zęby jest conajmniej 20 strażników. Oczywiście nie zawuażony podpływa do statku, mimo iż jest w samych spodenkach to akcesorii ma więcej niz nie jeden uzbrojony żołnierz. Następnie zabija połowe z nich a jak go zauważą to wszystkie kule strzelane seryjnie wprost w niego trafiają obok.. Już nie wspomne o betonowych pięściach, głowie i łokciach. Przy nim kody do gta vc wymiękają, mimo to lubie filmy z nim. :decayed:

Dla zainteresowanych można go obejrzeć już na zalukaj.

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Trochę po prostu przedobrzyli . Wolałem go w Transporter 1, 2 i 3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Norbas
11 godzin temu, uszol napisał:

@Norbas

Obejrzalem Mechanik: konfrontacja, film mega.. Ale po ogladnieciu zaczałem się zastanawiać czemu Wielka Brytania nie jest potęgą militarną. Dali by stathamowi nożyk, jakis tam karabin to by chłop wymordował całą armie us w tydzień :placz: Przecież co on wyprawia tam to jest przegięcie. Wbija na łódź, która de facto znajduje się paredziesiąt dobrych km od wybrzeża. Gdzie uzbrojonych po zęby jest conajmniej 20 strażników. Oczywiście nie zawuażony podpływa do statku, mimo iż jest w samych spodenkach to akcesorii ma więcej niz nie jeden uzbrojony żołnierz. Następnie zabija połowe z nich a jak go zauważą to wszystkie kule strzelane seryjnie wprost w niego trafiają obok.. Już nie wspomne o betonowych pięściach, głowie i łokciach. Przy nim kody do gta vc wymiękają, mimo to lubie filmy z nim. :decayed:

Dla zainteresowanych można go obejrzeć już na zalukaj.

No on jest człowiek demolka i kodów ma całą masę. On obecnie jest taką postacią jak kiedyś Steven Seagal :decayed: Ale każdy film z nim jest dobry :D Transporter 2 gdzie auto leciało po parkingu i zatrzymało się na krawędzi też było przesadzone jak i ściągnięcie bomby z pod auta poprzez zrobienie beczki w powietrzu i zahaczenie ją o hak żurawia czy czegoś tam :placz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Ktoś coś ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TomOskroba

co do filmu labirynt, który polecał uszol to ja się pod tym podpisuje, mocne kino, które pokazuje do czego potrafi dopuścić się zwykły człowiek.

osobiście jestem wybredny jeżeli chodzi o filmy i rzadko wybieram tytuły typu MECHANIK czy jakieś inne naciągane cukierkowe filmy.

z klasyków to mogę polecić Podziemny krąg czy więzień nienawiści, choć to pewnie każdy już oglądał ;)

kolejny film to INTERSTELLAR jeden z lepszych filmów o kosmosie, fantastyczny.

Przełęcz ocalonych nie oglądałem ale z tego co tak słucham to owacje na stojąco dostaje ten film więc zabiorę się za niego w przyszłym tyg.

byłem w kinie na filmie KONWÓJ,  mocne polskie kino, przede wszystkim realistyczne bo takie rzeczy się dzieją. bez wątpienia nie dla ludzi którzy lubią fajerwerki i skakanie po budynkach

znam wiele świetnych tytułów tylko muszę sobie poprzypominać. będę odświeżał na bieżąco :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush

wczoraj obejrzałem film SMOLEŃSK powiem wam bez szału ;/ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Jak ktoś lubi dobry serial kryminalny to '' The  Killing'' polecam::):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Polowanie na łowce ''The Frozen Ground'' też dobry na faktach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Dziś będę oglądał ''Obecność 2''

Pierwsza część była fajna na faktach,mam nadzieję że druga też  jest warta oglądania::):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania