wladi 1 612 #51 Napisano 2 wrz 2016 15:02:50 Jakie Ot przecież rozmawiamy gdzie tankować...dalej nie rozumiesz co się mówi ja nie powiedziałem że nie biorą ale Ty twierdzisz że mimo tego że mamy w Gdańsku Rafinerie Lotos to ludzie jeżdżą do Orlenu to po ch*j by to w ogóle stało weź się zastanów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiush 328 #52 Napisano 2 wrz 2016 15:05:27 Jakie Ot przecież rozmawiamy gdzie tankować...dalej nie rozumiesz co się mówi ja nie powiedziałem że nie biorą ale Ty twierdzisz że mimo tego że mamy w Gdańsku Rafinerie Lotos to ludzie jeżdżą do Orlenu to po ch*j by to w ogóle stało weź się zastanów...Dlatego mówię koniec out nie będę dalej dyskutował na ten temat skoro wiesz lepiej to spoko dlatego w tym temacie nie będę spekulowal czy Ty czy ja mam rację dlatego koniec tej dyskusji.Wysłane z tostera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #53 Napisano 2 wrz 2016 15:08:05 Bo mówisz tak jak byś pracował również na Lotosie po co wprowadzasz ludzi w błąd...Bo Ci kolega powiedział że oni jeżdżą na Orlen to od razu cały świat tam musi jeździć w Twoim przekonaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiush 328 #54 Napisano 2 wrz 2016 15:10:27 Bo mówisz tak jak byś pracował również na Lotosie po co wprowadzasz ludzi w błąd...Bo Ci kolega powiedział że oni jeżdżą na Orlen to od razu cały świat tam musi jeździć w Twoim przekonaniu Ale Ty też nie pracujesz a upierasz się na swoim a sam nie jesteś pewny... nie musi każdy tankować ale wiem jak było koniec out Wysłane z tostera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #55 Napisano 2 wrz 2016 15:11:23 Ok idź zatankuj na Orlenie bo Ci trochę oliwy brakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arkadiush 328 #56 Napisano 2 wrz 2016 15:12:51 Ok idź zatankuj na Orlenie bo Ci trochę oliwy brakuje A Ty na lotos bo też Ci brakuje Wysłane z tostera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek70 1 473 #57 Napisano 2 wrz 2016 15:58:37 (edytowane) A ja myślę że rafineria , czy to Płocka , Gdańska, Jedlicze czy jeszcze jakaś inna robią dobre paliwa bo nie mają w tym interesu aby dziadostwo odstawić. Dziadostwo odstawiają właściciele stacji bądź sami pracownicy. To oni stoją za lipnym paliwem bo jest z tego dla nich lewa kasa. Dlatego trzeba podchodzić z dystansem do sprawy i nie brać całej firmy do jednego wora. Wszędzie można trafić na minę. Edytowane 2 wrz 2016 15:59:37 przez jacek70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #58 Napisano 2 wrz 2016 16:13:50 Shell powiadacie...? Dwa lub trzy lata temu otwarto u mnie Shella. Pies z kulawą noga tam nie zaglądał bo otwarto go na miejscu najgorszej stacji która co dwa lata brand zmienia i szybko się rypło że właściciel dalej ten sam. Oczywiście paliwa też tylko szyld shell. Jak oni tak w całej Polsce wybierają wspólników to ja dziękuję. Mazut rafinerie za darmo rozdają a wodę mam w krainie, sam takie paliwo sobie zrobię. Ciężko było po zalaniu do domu 5 km dojechać.Oczywiście teraz już znów inaczej się zwie i dalej szyld jednej z największych sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach