Skocz do zawartości
Arkadiush

Polecane/Niepolecane stacje paliw

Rekomendowane odpowiedzi

wladi

Jakie Ot przecież rozmawiamy gdzie tankować...dalej nie rozumiesz co się mówi ja nie powiedziałem że nie biorą ale Ty twierdzisz że mimo tego że mamy w Gdańsku Rafinerie Lotos to ludzie jeżdżą do Orlenu to po ch*j by to w ogóle stało weź się zastanów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush
Jakie Ot przecież rozmawiamy gdzie tankować...dalej nie rozumiesz co się mówi ja nie powiedziałem że nie biorą ale Ty twierdzisz że mimo tego że mamy w Gdańsku Rafinerie Lotos to ludzie jeżdżą do Orlenu to po ch*j by to w ogóle stało weź się zastanów...

Dlatego mówię koniec out nie będę dalej dyskutował na ten temat skoro wiesz lepiej to spoko dlatego w tym temacie nie będę spekulowal czy Ty czy ja mam rację dlatego koniec tej dyskusji.

Wysłane z tostera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Bo mówisz tak jak byś pracował również na Lotosie :2smiejsie: po co wprowadzasz ludzi w błąd...Bo Ci kolega powiedział że oni jeżdżą na Orlen to od razu cały świat tam musi jeździć w Twoim przekonaniu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush
Bo mówisz tak jak byś pracował również na Lotosie :2smiejsie: po co wprowadzasz ludzi w błąd...Bo Ci kolega powiedział że oni jeżdżą na Orlen to od razu cały świat tam musi jeździć w Twoim przekonaniu 

Ale Ty też nie pracujesz a upierasz się na swoim a sam nie jesteś pewny... nie musi każdy tankować ale wiem jak było koniec out

Wysłane z tostera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Ok idź zatankuj na Orlenie bo Ci trochę oliwy brakuje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush
Ok idź zatankuj na Orlenie bo Ci trochę oliwy brakuje 

A Ty na lotos bo też Ci brakuje

Wysłane z tostera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

A ja myślę że rafineria , czy to Płocka , Gdańska, Jedlicze czy jeszcze jakaś inna robią dobre paliwa bo nie mają w tym interesu aby dziadostwo odstawić.  Dziadostwo odstawiają właściciele stacji bądź sami pracownicy. To oni stoją za lipnym paliwem bo jest z tego dla nich lewa kasa. Dlatego trzeba podchodzić z dystansem do sprawy i nie brać całej firmy do jednego wora. Wszędzie można trafić na minę.

Edytowane przez jacek70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Power-Kris

Shell powiadacie...?
Dwa lub trzy lata temu otwarto u mnie Shella. Pies z kulawą noga tam nie zaglądał bo otwarto go na miejscu najgorszej stacji która co dwa lata brand zmienia i szybko się rypło że właściciel dalej ten sam. Oczywiście paliwa też tylko szyld shell. Jak oni tak w całej Polsce wybierają wspólników to ja dziękuję. Mazut rafinerie za darmo rozdają a wodę mam w krainie, sam takie paliwo sobie zrobię. Ciężko było po zalaniu do domu 5 km dojechać.

Oczywiście teraz już znów inaczej się zwie i dalej szyld jednej z największych sieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania