Skocz do zawartości
ryba85

jaki telefon używacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Marky2552

Pamięć ram 2GB hahaha mój S7 ma więcej :placz:

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Mój Note3 też ma więcej .☺☺☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus
CWIARTEK
Pamięć ram 2GB hahaha mój S7 ma więcej placz.png

I co z tego jak te 2 GB dla ios w zupełności wystarczy a android już dawno by wisiał na tej pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

A no wisiał by :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

No właśnie o tym gadamy, że 500 zł różnicy, muszę dziś do centrali mediaexpert zgłosić 😁

@jacek70 ten Xiaomi co się pytałem kilka postów temu to ktoś się walnął z ceną bo teraz już jest ponad 1k, mogłem brać jak był za 499 ...

Edytowane przez k232

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Panowie mam problem z baterią w Galaxy S7 mianowicie mam ten telefon od 18 miesięcy kupiony jako nowy w X-Kom na bielanach rano miałem 95% baterii ktora utrzymywala się do tej pory odpowiedziałem na tapatalku na 2 posty zajęlo mo to chwile patrzę na baterie a tam 78% to raczej nie jest normalne nie wiem oddawać znów telefon czy jak ? Ze względów konstrukcyjnych nie ma możliwości rozebrania telefonu do niego posiadam Samsung Guard który przedłuża okres gwarancji z 24 msc do 36msc czyli mam jeszcze 1.5 roku gwarancji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232
2 minuty temu, Marky2552 napisał:

Panowie mam problem z baterią w Galaxy S7 mianowicie mam ten telefon od 18 miesięcy kupiony jako nowy w X-Kom na bielanach rano miałem 95% baterii ktora utrzymywala się do tej pory odpowiedziałem na tapatalku na 2 posty zajęlo mo to chwile patrzę na baterie a tam 78% to raczej nie jest normalne nie wiem oddawać znów telefon czy jak ? Ze względów konstrukcyjnych nie ma możliwości rozebrania telefonu do niego posiadam Samsung Guard który przedłuża okres gwarancji z 24 msc do 36msc czyli mam jeszcze 1.5 roku gwarancji

Przeważnie na baterię jest tylko pół roku gwarancji, sprawdzone na własnej skórze : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Sprawdzalem w książce gwarancyjnej w moim przypadku jest to rok więc pozostaje wymiana na własny koszt ehhh ten samsung

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Tak jak mówiłem, jak dla mnie samsung jest przereklamowany : D

Jak to się mówi: Jest dobrze jak jest dobrze : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzeju
W dniu 26.01.2018 o 12:21, Marky2552 napisał:

Zainstaluj sobie aplikację monitorującą zużycie baterii. Zapewne jakaś aplikacja w tle  drąży  baterię w Twoim S7. Przekalkuluj sobie jakie aplikację instalowales i je odinstaluj.  Jeśli to nie pomoże przywróć ustawienia fabryczne.    Dodam że używam S8. 😎

Edytowane przez Dzeju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Pany, da się w Iphonach poszerzyć pamięć ? Czy tyle ile jest wbudowane tyle można wykorzystać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush
Pany, da się w Iphonach poszerzyć pamięć ? Czy tyle ile jest wbudowane tyle można wykorzystać ?
Wydaje mi się że nie:) ale mogę się mylić

Wysłane z tostera za pomocą S8+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CWIARTEK

Tylko wykupując większą chmurę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232
3 minuty temu, CWIARTEK napisał:

Tylko wykupując większą chmurę.

Tzn? Nie rozumiem 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Są aplikacje czyli tzw chmury np 50 giga wykupujesz i to kosztuje np 20 zł i w takiej wirtualnej chmurze czyli pamięci przechowujesz sobie dane w każdej chwili możesz wejść

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232
10 minut temu, wladi napisał:

Są aplikacje czyli tzw chmury np 50 giga wykupujesz i to kosztuje np 20 zł i w takiej wirtualnej chmurze czyli pamięci przechowujesz sobie dane w każdej chwili możesz wejść

iPhone wladiego

Jednorazowo się za to płaci? 

Edytowane przez k232

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Co miesiąc

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Patrzyłem na tego 5s bo fajny telefon ale 16gb pamięci to w ogóle się da na tym korzystać? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CWIARTEK

Wykupujesz sobie np 50GB w chmurze i wszystkie Twoje filmy, zdjęcia są tam przesyłane i w każdej chwili masz do nich dostęp. W chmurze czyli na serwerze aple czy innym typu Dropbox.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

No nie wiem czy 16GB bedzie wystarczająco ja w S7 mam 32 gb i 64 kartę i ciut brakuje. A co do tej chmury to pewno trza mieć jeszcze internet do tego a jak wiadomo noe każdy chcie mieć dane pakietowe na telefonie także nie wiem czy chmura to dobre rozwiązanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Fajne rozwiązanie ta chmura tylko lipa, że co miesiąc trzeba za to płacić..

Czyli ta chmura to jest coś takiego jak One driver pewnie ☺️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

No testery S8 , S9 czeka na was w sklepach 😁😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Będzie w sklepie to potestuję jako użytkownik galaxy S7 będzie mega różnica oczyeiście przymierzam się do zakupu S9 ale w wersji Plus ale jeszczd nie teraz są sprawy ważne i ważniejsze poczekam aż tańszy bedzie tak jak to zrobiłem z S7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania