Skocz do zawartości
TomOskroba

Gdzie Tankujecie PB ?

Rekomendowane odpowiedzi

TomOskroba

To jak Panowie ? jak z tym tankowaniem PB ? 

warto wybierać z stacje takie jak rafineria, shell ? czy jakość paliwa to mit i na wszystkich stacjach jest podobnie, tylko różnią się cenami ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Nadal tankuję  na ARGE. Ceny dobre , paliwo też.

Edytowane przez jacek70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Ja tam różnicy nie czuje w paliwku gdzie nie zatankowalem 95 jechał tak samo... aczkolwiek na codzien tylko shell mam upatrzona jedna stacje w miescie i zawsze tam tankuje. Coś mi wczoraj harry mówił, że na śląsku najlepsze paliwo a że chłop dużo jezdzi to mozna mu wierzyc bo ma porównanie wiec ta rózna jakosc na stacjach moze byc prawdą.

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Ja mam tylko Orlen shell dalej troche z tym ze tankuje ON

Dla mnie nie ma różnicy gdzie byle nie takich auchanowskich jakiś piegusek i tych w tym stylu

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TomOskroba
13 minut temu, uszol napisał:

Ja tam różnicy nie czuje w paliwku gdzie nie zatankowalem 95 jechał tak samo... aczkolwiek na codzien tylko shell mam upatrzona jedna stacje w miescie i zawsze tam tankuje. Coś mi wczoraj harry mówił, że na śląsku najlepsze paliwo a że chłop dużo jezdzi to mozna mu wierzyc bo ma porównanie wiec ta rózna jakosc na stacjach moze byc prawdą.

no właśnie, ja shella mam od siebie daleko ale słyszałem również, że paliwko naprawdę jest Ok. zawsze przejazdem można zalać do pełna i z bani

jeżeli o auchan mam najbliżej ale staram się tam nie tankować ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
klysek

ja wale tylko z lukoila,wczesniej orleny,statoil itp. ogólnie różnicy nie widzę żadnej ,jedynie jak lalem ON z Arala tylko ze u nas go nie ma to na pełnym kotle robiłem ok 60km więcej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro

Ja tankuje  zawsze na Shellu i zawsze V-Power,i jestem zadowolony::): no ale umnie to ON,ale myślę że Shell najlepszy.

Edytowane przez a4b6quattro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85
1 minutę temu, a4b6quattro napisał:

Ja tankuje  zawsze na Shellu i zawsze V-Power,i jestem zadowolony::):

kto bogatemu zabroni :co::grin:

ja tankuje tam gdzie mi braknie :naughty:jest cpn to wjeżdzam:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro
Teraz, ryba85 napisał:

kto bogatemu zabroni :co::grin:

ja tankuje tam gdzie mi braknie :naughty:jest cpn to wjeżdzam:thumbsup:

Kiedyś kilka lat temu zatankowalem na Statoil,auto nie chciało jechać musiałem filtr wymieniać , ale wtedy miałem wqurwe dlatego tankuje teraz tylko na shellu,no i punkciki zbieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

Ja tankuje tylko na shellu ropkę i przez ponad 100 tyś kilometrów nie miałem nigdy problemów bez różnicy czy zima czy lato.Natomiast zatonkowałem drugie auto z lpg na orlenie i nie chciał jechać słaby jakiś 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Na Orlenie tankujemy służbowe.  Swojego bym tam nie zatankować bo i drogo i paliwo kiepskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Ja przez pewien czas lałem tą verve jak zalałem pierwszy raz to mialem wrażenie xe auto inaczej się zachowuje ale potem było tak samo jak bym lał zwykły ON

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol
Dnia 12.02.2017 o 17:16, a4b6quattro napisał:

Kiedyś kilka lat temu zatankowalem na Statoil,auto nie chciało jechać musiałem filtr wymieniać , ale wtedy miałem wqurwe dlatego tankuje teraz tylko na shellu,no i punkciki zbieram.

Zalałem kiedyś pare litrów ropy na stacji leclercowej do forda, to mi tak dyszel dypcił, że nic za mną nie było widać. Cholera wie co tam było w tej ropie. Już więcej tam nie tankowałem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Byłem ostatnio na shellu ale drogo majo 5.34 za shell v power nitro plus a za zwykły 4.88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232
2 godziny temu, uszol napisał:

Zalałem kiedyś pare litrów ropy na stacji leclercowej do forda

Ja tankuję LPG i PB na E.Leclerc i jest wszystko dobrze, najlepszy gaz na tej stacji jest, do innego auta ON też zalewam na tej samej stacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania