Skocz do zawartości
goldi

Uchwyt na telefon

Rekomendowane odpowiedzi

goldi

Siemka zakładam ten temat bo prędzej czy póżniej kupujemy jakis uchwyt ale do rzeczy 

uchwyt numer 1 po niedługim użytkowaniu przestały trzymać mocowania boczne w środku są dwa kółka z ząbkami i blokada i blokada zaczyna przepuszczać 

uchwyt numer 2 podczas montażu jednego z nich odpadła częśc przyklejająca do szyby po prostu pękła 

uchwyt numer 3 w kratkę  który własnie testuje od dzis po przyklejeniu magnesu do baterii trzyma bardzo dobrze nie spada łatwo się przyczepia 

uchwyt numer 4 jego nie testowałem ale widziałem filmy po umyciu tej zielonej przyssawki telefon odpada 

Także jeśli macie jakieś ciekawe uchwyty co możecie polecić wrzuccie tutaj opiszcie wady i zalety pewnie nie jednemu to pomoże w zakupie 

uchwyt na telefon 3.jpg

UCHWYT NA TELEFON 2.jpg

uchwyt.jpg

uchwyt numer 4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

mam ten zielony i powiem ci że na początku byl super. używałem w zeszłe lato. w zimę miałem zaciągnięty i leżał w schowku. teraz znów chciałem używać ale juz nie trzyma zbytnio telefonu

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
harry19-19

Ja używam do navi przyssawke a do autoviatol klej 3M a do uchwytu telefonicznego zdjęcie nr 1 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Goldi ten pierwszy ja mam ale jak zacisne telefon to ten guziczek co zwalnia z tyłu to raz działa raz nie działa także nie polecam

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus
10 godzin temu, Seikokilla napisał:

mam ten zielony i powiem ci że na początku byl super. używałem w zeszłe lato. w zimę miałem zaciągnięty i leżał w schowku. teraz znów chciałem używać ale juz nie trzyma zbytnio telefonu emoji20.png

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

przemyj go ciepłą wodą , mi to pomogło i dalej nie modę telefonu odkleić od niego :grin:

• Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

spróbuje :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania