goldi 405 #1 Napisano 23 maj 2017 08:29:33 Siemka zakładam ten temat bo prędzej czy póżniej kupujemy jakis uchwyt ale do rzeczy uchwyt numer 1 po niedługim użytkowaniu przestały trzymać mocowania boczne w środku są dwa kółka z ząbkami i blokada i blokada zaczyna przepuszczać uchwyt numer 2 podczas montażu jednego z nich odpadła częśc przyklejająca do szyby po prostu pękła uchwyt numer 3 w kratkę który własnie testuje od dzis po przyklejeniu magnesu do baterii trzyma bardzo dobrze nie spada łatwo się przyczepia uchwyt numer 4 jego nie testowałem ale widziałem filmy po umyciu tej zielonej przyssawki telefon odpada Także jeśli macie jakieś ciekawe uchwyty co możecie polecić wrzuccie tutaj opiszcie wady i zalety pewnie nie jednemu to pomoże w zakupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 657 #2 Napisano 28 maj 2017 07:43:13 mam ten zielony i powiem ci że na początku byl super. używałem w zeszłe lato. w zimę miałem zaciągnięty i leżał w schowku. teraz znów chciałem używać ale juz nie trzyma zbytnio telefonu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harry19-19 27 #3 Napisano 28 maj 2017 12:07:56 Ja używam do navi przyssawke a do autoviatol klej 3M a do uchwytu telefonicznego zdjęcie nr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marky2552 472 #4 Napisano 28 maj 2017 17:42:33 Goldi ten pierwszy ja mam ale jak zacisne telefon to ten guziczek co zwalnia z tyłu to raz działa raz nie działa także nie polecam Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vwbartus 139 #5 Napisano 28 maj 2017 18:19:54 10 godzin temu, Seikokilla napisał: mam ten zielony i powiem ci że na początku byl super. używałem w zeszłe lato. w zimę miałem zaciągnięty i leżał w schowku. teraz znów chciałem używać ale juz nie trzyma zbytnio telefonu Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka przemyj go ciepłą wodą , mi to pomogło i dalej nie modę telefonu odkleić od niego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 657 #6 Napisano 28 maj 2017 18:41:59 spróbuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach