Skocz do zawartości
Gość JuniorMag27

Car Audio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JuniorMag27

Cześć, mam do sprzedania nie używany już jakiś czas sprzęt Audio. 
Mam do sprzedania sprzęt jako całość lub osobno. 
Dwa radia firmy Kenwood KMM-100 GY, 4x50W, Kenwood  KMM-101RY 4x50W ( jedno do wyboru ) 
Wzmacniacz czterokanałowy Crunch GPX 1000.4 ( możliwość sprzedania wraz z kablami ) 
Głośniki PowerBass C60c z przetwornicami 165 mm 
Subwoofer " Tuba " Blaupunkt GTT 1200 DE 200 RMS 
Cena która mnie interesuje to 500 zł za wszystko. 
Najlepiej odbiór osobisty ale i mogę wysłać paczkę pocztową kurierską płatną przy odbiorze bądź za zapłatą na konto bankowe. 
Oczywiście trzeba sobie doliczyć do przesyłki kurierskiej przesyłkę którą cenę podam dla zainteresowanych. 
Radia posiadają oryginalne pudełka, wzmacniacz chyba też ale to poszukam jak ktoś się zdecyduje bo nie jestem pewien pudełka. 
Sprzęt dobry, nie zniszczony, nie katowany, słuchałem muzyki cicho bardziej interesował mnie głęboki bass niż głośna muzyka. 
Sprzedaję bo zostałem tatą :): nie bardzo mam gdzie wózek wsadzić do mojej audi przez sprzęt. 
Więcej zdjęć na pw. 

673233073_2_1000x700_car-audio-porzadne-firmy-sprzet-godny-polecenia-zadbany-sprawny-dodaj-zdjecia.jpg

673233073_3_1000x700_car-audio-porzadne-firmy-sprzet-godny-polecenia-zadbany-sprawny-sprzet-car-audio.jpg

673233073_5_1000x700_car-audio-porzadne-firmy-sprzet-godny-polecenia-zadbany-sprawny-malopolskie.jpg

Edytowane przez JuniorMag27

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Wklej jakieś zdjęcia bo ogłoszenie pójdzie do kosza...

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość JuniorMag27

Cena do negocjacji :): 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania