Skocz do zawartości
WolfIDraV

OBDeleven warto?

Rekomendowane odpowiedzi

WolfIDraV

Czy OBDeleven jest warty zakupu w celach diagnostyki samochodu oraz jak z jego funkcjami kodowania w wersji pro?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

Posiadam już parę lat i nie jedno kodowanie robiłęm także polecam wiadomo nie jest tak czasami wszystko opisanie jak w vcds  ale warto .Na przykład do logów to bardziej vcds łatwiej i szybciej ogarnąc .Po za tym masz wsp[arcie producenta tylko trzeba zakupić  z Kalwarii Zebrzydowskiej na allegro to jest oficjalny dystrybutor .Kiedyś mi pomogli przez mesengera 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WolfIDraV
1 godzinę temu, goldi napisał:

Posiadam już parę lat i nie jedno kodowanie robiłęm także polecam wiadomo nie jest tak czasami wszystko opisanie jak w vcds  ale warto .Na przykład do logów to bardziej vcds łatwiej i szybciej ogarnąc .Po za tym masz wsp[arcie producenta tylko trzeba zakupić  z Kalwarii Zebrzydowskiej na allegro to jest oficjalny dystrybutor .Kiedyś mi pomogli przez mesengera 

A wiesz może czy jest spora jest różnica miedzy tą starsza wersja a ta nową urządzenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

Wpisz w google czym sie różni starsza wersja od nowszej  osobiscie nie mialem do czynienia z nowsza wersja a po zatym w mojej wersji sá ciágle aktualizacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania