Pela 2 #14501 Napisano 30 kwi 2016 09:48:00 Pewnie sie szyb doczepił a nie bixów.Jego wytłumaczenie było takie: w tym aucie seryjnie nie było takich świateł.. Stary dziadek nie dał sobie nic powiedzieć :/. I teraz szukam stacji na której pracują normalni ludzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #14502 Napisano 30 kwi 2016 09:51:43 (edytowane) :polew: możesz mieć nawet światła od B8'mki jak sobie zażyczysz, jesli wszystko jest przerobione zgodnie z prawem, spryski, samopoziom, dobre ustawienie świateł i nie jest ulepem to gość jedyne co może zrobic to biec do kanciapy i bić pieczątke, to tak jakby za nie seryjne felgi i opony, które są w dobrym stanie nie chciał Ci podbić przeglądu ale to chyba gra nie warta świeczki bo ten pan zapewne jeszcze czasy poloneza pamięta i uważa go za szczyt techniki :zab: tymbardziej, że każdy klosz w b5, nawet od zwyklej h7 ma homologacje na xenon Edytowane 30 kwi 2016 10:00:31 przez uszol 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek70 1 473 #14503 Napisano 30 kwi 2016 10:25:12 tymbardziej, że każdy klosz w b5, nawet od zwyklej h7 ma homologacje na xenon Jak to każdy , chyba z poliftów ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryba85 342 #14504 Napisano 30 kwi 2016 10:25:51 pany z okolic wrocławia .nie ma któryś jakiegoś znajomego w okolicach strzegomia co zajmuje sie granitami ?potrzzebuje kupić troche płyt granitowych a nie chce jechać w ciemno . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #14505 Napisano 30 kwi 2016 10:32:55 Jak to każdy , chyba z poliftów ? tak tak jacek, nie dopisałem pisząc każdy klosz w b5 miałem na myśli każdy poliftowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #14506 Napisano 30 kwi 2016 10:52:47 tymbardziej, że każdy klosz w b5, nawet od zwyklej h7 ma homologacje na xenon Na lampie musi być takie oznaczenie w zależności od rodzaju światła: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arre 29 #14507 Napisano 30 kwi 2016 11:09:46 :hi: :polew: możesz mieć nawet światła od B8'mki jak sobie zażyczysz, jesli wszystko jest przerobione zgodnie z prawem, spryski, samopoziom, dobre ustawienie świateł i nie jest ulepem to gość jedyne co może zrobic to biec do kanciapy i bić pieczątke, to tak jakby za nie seryjne felgi i opony, które są w dobrym stanie nie chciał Ci podbić przeglądu ale to chyba gra nie warta świeczki bo ten pan zapewne jeszcze czasy poloneza pamięta i uważa go za szczyt techniki :zab: tymbardziej, że każdy klosz w b5, nawet od zwyklej h7 ma homologacje na xenon kazda ingerencja/przerobienie w lampe to strata homologacji [Dodano: 30 kwietnia 2016 - 13:09]pany z okolic wrocławia .nie ma któryś jakiegoś znajomego w okolicach strzegomia co zajmuje sie granitami ?potrzzebuje kupić troche płyt granitowych a nie chce jechać w ciemno . Pela jest ze strzegomia tam jest tego tyle ze nawet najbardziej wybredny dostanie kilka tirow od reki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #14508 Napisano 30 kwi 2016 11:11:24 (edytowane) to już troche takie pierdolamento ale sctricte trzymając się prawa macie racje bo moj klosz poliftowy na zwykle zarowki nie rozni sie niczym od klosza poliftowego z ori xenonem, pewnie tylko te znaczki co ćwiara wkleiłeś są tam wytłoczone inne, ale to tylko znaczki, wiadomo że wsio identyko. z ta homologacja to racja nie pomyslalem, ze ingerencja w lampe jest rownowazna z jej utrata ale wszyscy wiedza, że dobrze zrobiony bix tymbardziej z samopoziomem i spryskami nikomu nie szkodzi, no ale prawo to prawo nie zaradzisz dlatego zaraz koncze robote i ide napić się wódki Edytowane 30 kwi 2016 11:13:02 przez uszol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielun22 64 #14509 Napisano 30 kwi 2016 11:13:34 Pany wczoraj bylem na przegladzie (nct) tu w irl. I niestety ale nie przeszedl a wiecie za co? Spalona postojowka i lekko uszkodzony wentylek w kole... plus jest tego taki ze nie musze placic i zamawiac kolejnego przegladu tylko naprawic i podjechac na spraqdzenie bo to "male problemy " jak powiedzial koles. No ale przegląd FAIL. Tak Że Tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #14510 Napisano 30 kwi 2016 11:16:52 za mało w kieszeń dałeś złotówo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielun22 64 #14511 Napisano 30 kwi 2016 11:20:32 za mało w kieszeń dałeś złotówo Tu nie ma czegos takiego jak w łape na nct. Są tacy co od razu na garde (policje) by zadzwonili. A mi sie taki ch*j trafil ze nawet jak tel trzymalem w rece w poczekalni i patrzylem przez szybe to przyszedl i mi uwage zwrocił ze tu nie wolno robic zdjeci i filmow. Tak Że Tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #14512 Napisano 30 kwi 2016 11:24:32 jednak ta polska nie taka zła :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielun22 64 #14513 Napisano 30 kwi 2016 11:27:51 Pod tym wzgledem raj na ziemi. Mojemu znajomemu nie przeszed przegladu bo kołpakow nie zdjął z kól i srub nie bylo widac. Inny mial schowaną klamre od pasow z tylu pod siedzisko i tez fail. Tak Że Tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pela 2 #14514 Napisano 30 kwi 2016 11:31:41 pany z okolic wrocławia .nie ma któryś jakiegoś znajomego w okolicach strzegomia co zajmuje sie granitami ?potrzzebuje kupić troche płyt granitowych a nie chce jechać w ciemno .Ja mam. Jestem z Strzegomia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arre 29 #14515 Napisano 30 kwi 2016 11:33:20 to już troche takie pierdolamento ale sctricte trzymając się prawa macie racje bo moj klosz poliftowy na zwykle zarowki nie rozni sie niczym od klosza poliftowego z ori xenonem, pewnie tylko te znaczki co ćwiara wkleiłeś są tam wytłoczone inne, ale to tylko znaczki, wiadomo że wsio identyko. z ta homologacja to racja nie pomyslalem, ze ingerencja w lampe jest rownowazna z jej utrata ale wszyscy wiedza, że dobrze zrobiony bix tymbardziej z samopoziomem i spryskami nikomu nie szkodzi, no ale prawo to prawo nie zaradzisz dlatego zaraz koncze robote i ide napić się wódki Generalnie klosz nie rozni sie wizualnie... natomiast powloka wg mnie jest inna do innego typu swiatla... ja mam dylemat... ciepiec dalej na kacu czy otworzyc piwko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #14516 Napisano 30 kwi 2016 11:33:39 Pany wczoraj bylem na przegladzie (nct) tu w irl. I niestety ale nie przeszedl a wiecie za co? Spalona postojowka i lekko uszkodzony wentylek w kole... plus jest tego taki ze nie musze placic i zamawiac kolejnego przegladu tylko naprawic i podjechac na spraqdzenie bo to "male problemy " jak powiedzial koles. No ale przegląd FAIL. Tak Że Tego U nas tez za postojówkę jest negatyw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielun22 64 #14517 Napisano 30 kwi 2016 11:40:54 U nas tez za postojówkę jest negatyw.To jest troche glupie bo mogla sie spalic po dorodze do skp. I moge o tym nie wiedziecTak Że Tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #14518 Napisano 30 kwi 2016 11:45:23 to już troche takie pierdolamento ale sctricte trzymając się prawa macie racje bo moj klosz poliftowy na zwykle zarowki nie rozni sie niczym od klosza poliftowego z ori xenonem, pewnie tylko te znaczki co ćwiara wkleiłeś są tam wytłoczone inne, ale to tylko znaczki, wiadomo że wsio identyko. z ta homologacja to racja nie pomyslalem, ze ingerencja w lampe jest rownowazna z jej utrata ale wszyscy wiedza, że dobrze zrobiony bix tymbardziej z samopoziomem i spryskami nikomu nie szkodzi, no ale prawo to prawo nie zaradzisz dlatego zaraz koncze robote i ide napić się wódki Klosz to nie cała lampa a jedynie szybka przednia wiec we wszystkich lampach może być taka sama. Ważny jest odbłyśnik i układ projektorowy z soczewką. [Dodano: 30 kwietnia 2016 - 13:45] To jest troche glupie bo mogla sie spalic po dorodze do skp. I moge o tym nie wiedziec Tak Że Tego Ja miałem tak ostatnio ze sprawdzałem światła i postojówki były na 100%. Klient wyjeżdża ze stacji po przeglądzie i jedna juz nie świeciła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielun22 64 #14519 Napisano 30 kwi 2016 11:48:15 Klosz to nie cała lampa a jedynie szybka przednia wiec we wszystkich lampach może być taka sama. Ważny jest odbłyśnik i układ projektorowy z soczewką. [Dodano: 30 kwietnia 2016 - 13:45] Ja miałem tak ostatnio ze sprawdzałem światła i postojówki były na 100%. Klient wyjeżdża ze stacji po przeglądzie i jedna juz nie świeciła. Sam widzisz...a nie przepuszczanie za takie cos to jest czyste, jawne chamstwo Tak Że Tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #14520 Napisano 30 kwi 2016 11:49:11 Ja daje szanse klientowi żeby sobie wymienił sam albo ja wymieniam za dyszkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #14521 Napisano 30 kwi 2016 11:51:20 Ja daje szanse klientowi żeby sobie wymienił sam albo ja wymieniam za dyszkę ILE?! :03kon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #14522 Napisano 30 kwi 2016 11:52:53 No 10 żarówka z wymianą. Czasem za tą dychę to trzeba się nagimnastykować. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #14523 Napisano 30 kwi 2016 11:54:11 :zab: ja to u siebie w b5 jak wymieniałem postojówke to musiałem lampę wykręcić :grin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #14524 Napisano 30 kwi 2016 11:56:30 Takich pacjentów to odpuszczam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pela 2 #14525 Napisano 30 kwi 2016 12:13:06 No 10 żarówka z wymianą. Czasem za tą dychę to trzeba się nagimnastykować.To może przyjmiesz mnie z bixem i przyciemnionymi szybami :D?Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach