Skocz do zawartości
Artur

A4 B6 B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

domin

Dobra nadaj temat to kupię jeżeli będzie chodził na stówę i przetestujemy na moim tylko czy znowu nie będzie problemu z yebanym softem i na każdym ledzie pójdzie?

iPhone wladiego

Wladi z 4 kanałowwym moze byc problem dlatego ze nawet w b8 niekazda to ma bo jest niedopisane , boje sie ze niedamy rady połaczyc sie u nas ze sterownikiem z b8 dlatego szukam odrazu 8 kanalowca bo tam było to przewaznie standartem graficzne pdc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

No oki ale mogę wrzucić 8 kanałowca u siebie chyba nie co?

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tomcrack27

Wladi z 4 kanałowwym moze byc problem dlatego ze nawet w b8 niekazda to ma bo jest niedopisane , boje sie ze niedamy rady połaczyc sie u nas ze sterownikiem z b8 dlatego szukam odrazu 8 kanalowca bo tam było to przewaznie standartem graficzne pdc

8 kanalowy z b8 czy z b6?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
domin

No oki ale mogę wrzucić 8 kanałowca u siebie chyba nie co?

iPhone wladiego

nie bo niebedzie działał aczkolwiek na chwilke powinien zagadac ale to dosłownie chwila i sterownik wyłapie ze niema czujek wszystkich i system przestanie działac

Tom z B8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

No właśnie to pipka czyli następny mod Pdc przód chyba ze powiem żebym mi a Aso od razu założyli

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CWIARTEK

Postanowiliśmy otworzyć ponownie działy pasjonatów. Nie oznacza to że można tu pisać o wszystkim. Piszemy tu tylko o modzeniu aut, krótkie pytania i odpowiedzi. Rozmowy o wszystkim w pogaduchach. Spam będzie kasowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcino

No to ja zacznę. Dlaczego mi trzeszczy radio jak włączę podgrzewanie szyby. Juz sam niewiem wymieniony wznak anteny sprawdzone wtyczki od radia juz nie mogę na to patrzeć tzn słuchać ;) ktos miał cos podobnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Co prawda nie miałem ale czytałem o tym i może to być wina słabej masy wzmacniacza. Wiem że wymieniłeś wzmacniacz ale dla św. spokoju sprawdź jeszcze masę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcino

Co prawda nie miałem ale czytałem o tym i może to być wina słabej masy wzmacniacza. Wiem że wymieniłeś wzmacniacz ale dla św. spokoju sprawdź jeszcze masę.

kurcze no masa jest skręcona w nadwozie oraz włożona w wzmacniacz. Ale zerknę tam moze cos faktycznie nie styka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Sprawdź a nóż widelec.☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bielun22

Czy belka z hakiem wpinanym sedan b6 pasuje do avantury sline? Bo moj brat potrzebuje zamontowac haka a z racji tego ze ja go nie uzywam to bym mu go oddał a wstawił bym sobie zwykła belke

Edytowane przez Bielun22

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jozek726

:hi:  Panowie jak to jest jak jest CLH i światła auto to muszą być zewnętrzne fotochromy ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcino

:hi: Panowie jak to jest jak jest CLH i światła auto to muszą być zewnętrzne fotochromy ?

nie koniecznie

Sent from my iPhone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jozek726

19k77WG.jpg

tu chyba nie ma ich co ? Dobrze widzę ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcino

No nie ma ;)

Sent from my iPhone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jozek726

No nie ma ;)

Sent from my iPhone

:cheers:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Józek kupuj szkła fotochrom po dwa kabelki na stronę i masz fotochromy  :msn-wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bielun22

A mi kto odpowie do kufy nedzy....

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcino

Czy belka z hakiem wpinanym sedan b6 pasuje do avantury sline? Bo moj brat potrzebuje zamontowac haka a z racji tego ze ja go nie uzywam to bym mu go oddał a wstawił bym sobie zwykła belke

trudno wstrzelić. Pamietam ze było dwa producenta westfala incos jeszcze. A czy jest roznica miedzy sedan avant nie jestem pewny ale cos słyszałem ze lekko sie różni hakiem.

Sent from my iPhone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

To że się różni hakiem to pół biedy ważne jest mocowanie trzeba by było w Etke zajrzeć...w technicznym jest Etka online spróbuj poszukać

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
biggman

nie bo niebedzie działał aczkolwiek na chwilke powinien zagadac ale to dosłownie chwila i sterownik wyłapie ze niema czujek wszystkich i system przestanie działac

Tom z B8

a nie można popróbować z modułami z A3, tam graficzne PDC było i rnse led. Ciekawe czy w Exeo było graficzne PDC. Ostanio widziałem na FB że wrclaguna odpalił w B7 graficzne PDC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

No to jak odpalił w B7 to chyba w B6 też da radę

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
biggman

no tak B6/B7 nie ma różnicy.

[Dodano: 08 marca 2016 - 11:33]
Jeżeli było graficzne PDC w Exeo to byłoby p&p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
karpatka

:hi:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
domin

a nie można popróbować z modułami z A3, tam graficzne PDC było i rnse led. Ciekawe czy w Exeo było graficzne PDC. Ostanio widziałem na FB że wrclaguna odpalił w B7 graficzne PDC

tyle ze niekazdy moduł z A3 obsłuzy grafike pdc tak jak z A4 , do A3 brak rozpiski dlatego szukam z B8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania