Power-Kris 166 #1 Napisano 19 cze 2016 20:52:59 https://youtu.be/ootn1SCwdzQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 662 #2 Napisano 20 cze 2016 23:14:00 Pooglądałem ale troszku słabo się ogląda, oby się kolo rozkręcił z odcinka na odcinek bo trochę drewniane :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #3 Napisano 28 paź 2016 21:10:17 W sumie w temacie, bo te się do tuningu nadają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 662 #4 Napisano 28 paź 2016 21:54:08 skąd on ten graniak wziął, chyba jeszcze z komunii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TyBucu 63 #5 Napisano 28 paź 2016 23:48:07 (edytowane) Dnia 19.06.2016 o 22:52, Power-Kris napisał: https://youtu.be/ootn1SCwdzQ Kurfa co to jest, wygląda jak @Rafi78 z kitą a wiedze ma jak @uszol sorry chłopaki taki dżołk obejrzałem do 1.21 i to mi starczyło, tunning mechaniczny to wymiana krzywek oraz portingu, jebłęm na cyce i do tej pory leże, może nawet do następnego roku. to nitro niby raz mowi ze tunning a drugi raz mowi ze dobrze że nie psiuka... I druga opcja, frezowane koła zamachowe, przejscia z dwumasu na jednomas. Gosciu opisuje jako "wage nieresorowaną" a to sie kutfa zawieszenia tyczy? Jak to jest nieresorowane jak to na skrzyni wisi? Do tego fajnie kunie podskakuja, ale nikt nie mowi o tym ze nm na odejsciu opada. zachęcają do zwiększania średnicy wydechu na wolnossakach, a przy uturbionych zatrzymanie spalin wylatujących z turbo, do ku**y nędzy mijają sie z ku**a głównym ku**a je****m w pizdu celem odprowadzania egt od silnika. Se na podstawie tego programu golfa dwójke utjuninguje z 1.6 i bede zjadau każde gtr w pulsce. Jak dla mnie ten kitkowiec powinien po mordzie dostać że ma o modyfikacjach mniejsze pojęcie niż moja Kalina a sie do kręcenia filmów zabiera. Edytowane 28 paź 2016 23:49:04 przez TyBucu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TyBucu 63 #6 Napisano 28 paź 2016 23:49:50 aha na dodatek komentarz z jutuba w jaką publike to wali Cytat aweł Stokł Paweł Stokłosa4 miesiące temu Noooooo... w końcu mądre słowa. Sam jestem na etapie turbienia fiatowskiego 1.1 dużo sie kształce i jak słysze takie wysrywy to mnie skręca. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 620 #7 Napisano 29 paź 2016 09:04:19 Bucu pierwszy raz widzisz tego gościa? On z trójmiasta i ma w uj takich filmików Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Power-Kris 166 #8 Napisano 29 paź 2016 10:14:58 Pierwszy czy nie pierwszy, i tak ma rację bo często mylą pojęcia i nazwy, plus czasem pierniczą bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 662 #9 Napisano 29 paź 2016 10:57:15 Drętwy kolo, słabo się ogląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach