Skocz do zawartości
Arkadiush

ALL Spalanie ile km na baku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Arkadiush

Podajemy tutaj spalanie swoich A4 oraz osiągi i ilość kilometrów na całym baku ,

Zapraszam do pisania swoich "doświadczeń"good.gif

Zacznę:

Audi A4 B5 1.8 z podtlenkiem LPG - butla 55 litrów i na tym robiłem około 400 km a na baku paliwa robiłem około 500-550 przy mojej jeździe  :thumbsup:

Anglia Fiat Punto 1.9 TDŁI - Bak chyba 45-50 litrów i na zbiorniku robię 450 mil = około 720 km wynik mega jak dla mnie  :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78

Dla bez sensu...każdy ma inną nogę, różne warunki do jazdy...A zresztą gdzie fun z jazdy jak będziemy się licytować który emeryt drive stylem więcej na baku przeleci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush

Dla bez sensu...każdy ma inną nogę, różne warunki do jazdy...A zresztą gdzie fun z jazdy jak będziemy się licytować który emeryt drive stylem więcej na baku przeleci

no tu nie chodzi o to. Chodzi o mniej więcej o spalanie jaki silnik itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Średnio w mieszanej pali 12 litrów. Do butli wchodzi ok.50. Na trasie zszedłem do 8.4 

To wyniki z obliczeń i tankowania więc dokładne.

Edytowane przez jacek70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78

no tu nie chodzi o to. Chodzi o mniej więcej o spalanie jaki silnik itp

Jakbyś był bystry w co nie wątpię to byś zauważył że każdy w profilu ma opis auta , silnik, napęd i ....tak jest zgadles...spalanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush

Jakbyś był bystry w co nie wątpię to byś zauważył że każdy w profilu ma opis auta , silnik, napęd i ....tak jest zgadles...spalanie...

wiesz akurat to zauważyłem a myślisz że ludzie patrzą na profil czy lepiej temacie porozmawiać o tym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafi78

wiesz akurat to zauważyłem a myślisz że ludzie patrzą na profil czy lepiej temacie porozmawiać o tym ?

Myślę a nawet się tego boję że następny twój wątek będzie polecane/niepolecane kondony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Arkadiush

Myślę a nawet się tego boję że następny twój wątek będzie polecane/niepolecane kondony

:thumbdown:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Luzik panowie kto chce niech pisze o spalaniu , kto nie chce to niech nie pisze i z bani. Nie ma co roztrząsać . ☺☺☺

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania