Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

karas3105

Cześć, mam problem z moim zawieszeniem (MTS) a mianowicie za niedługo jadę na wakacje i niestety po załadowaniu samochodu plus 3 osoby z tyłu du*a tak siedzi ,że ciężko się jeździ i niebezpiecznie. Każdy próg zwalniający to modlitwa by nie zahaczyć. Mam pytanie czy da się jakoś na chwilę utwardzić oraz podwyższyć te zawieszenie? Dodam że amorki z tyłu posiadają tależyki ze zmienną regulacją tylko czy bepieczne będzie dać np o 1 czy 2 rowki w góre tależyki? Może jakieś gumy na spręzyny? Ma to być tylko na dojazd i powrót z wakacji około 1000km wszystkiego. Potem zapewne zawita gwint. Tylko teraz kasa na wakacje jest. 

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Wyciągaj amor, daj 2 rowki w góre i po problemie. Czemu ma być niebezpiecznie, po to chyba jest ta regulacja prawda? Daruj sobie te gumy z allegro jedyne co zrobią to uszczuplą portfel o pare talarów.

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
karas3105

No i o taką odpowiedź mi chodziło. Jasno powiedziane i już po problemie. Tak więc dam w góre i jazda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mepi

Uszol dobrze gada. Ja tam jak już haczę to się tym nie przejmuje. Progi zwalniające omijam a osłona silnika zamiatam cały asfalt, jest bezpiecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania