Skocz do zawartości
maf10

A4 B5 Dokładka z cupry i "plaster miodu" HIT CZY KIT ?

Rekomendowane odpowiedzi

maf10

Siema, tak jak w temacie 
dokładka z cupry i te plastry miodu - wioska czy ok? 
prosze o dyskrecje oraz o podpowiedz o jakies fajne , tanie , małe ale szalone mody do audi co moge porobić :D  :D pozdrawiam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Jeżeli dokładka z cupry to tylko do zderzaka pospawanego z dokładką inaczej wygląda słabo, no i drugi temat, że jednak musi być troszke zglebione żeby to wyglądało.

Plastry miodu.. hmm gdzie i jakie? Siatexy z alledrogo odpadają....

Z tanich modów chociażby do wnętrza to oklejenie dekorów carbonem, sam mam zamiar to zrobić. Jak na folie dla mnie efekt jest b.dobry.

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6119255192

Tak wygląda w rzeczywistości :naughty:

0c266a4f516311eb0253b8014de33b1f.jpg

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maf10

o kurde fajnie to wygląda :P
no co do tego plastra miodu to nie wiem nie orientuje sie zbytnio , na allegro tylko widzialem i troche tego jest - jakby taki gril z plastrem byl i te kratki zderzaka gdzie halogeny - jak dla mnie bomba ;)
(właśnie, halogeny w miejsce kratki zderzaka do przed lifta - kolejny mod na ktorym mi zalezy :D ) do tego podoba mi sie modul coming/leaving home.
warte założenia czy nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Siatexa bym odpuścił tak jak mówie.. trąci wioską. Jeżeli koniecznie chcesz plastry miodu to ori grill rs4 i do tego rzeźbisz dolne kratki... z oryginalnych kratek rs4(jak na zdjęciu). Koszta bardzo duże bodajże jedna kratka prawa/lewa to ~250zł, co do środkowej nie jestem pewny ale w ciemno stawiam, że lekko z 400zł a sam grill rs to kolejne 400zł

IMG_5258.jpg

Co do halogenów to wg mnie lepiej dać zderzak poliftowy na przód i dorobić tylko wiązke.. troszke jest rzeźby aby je upchać w kratki przedliftowe. Możesz próbować. CLH owszem fajny bajer są modułu na alle po ~100zł

Wszystko zależy od tego jaką masz wizje na auto :naughty:

Edytowane przez uszol
  • Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maf10

aha no to zbyt kolorowo nie jest, poki co idzie w zapomnienie :D
ale te dekory w carbon kozak sprawa dzieki :D 
a mam pytanie : podswietlane kratki nawiewow z polifta do przed pasują p&p ?

Edytowane przez maf10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Tak są p&p tylko trzeba dorobić instalacje, najlepiej wpiąć się w plusa przy radiu to będą sie załaczać razem ze światłami 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla
35 minut temu, uszol napisał:

Siatexa bym odpuścił tak jak mówie.. trąci wioską. Jeżeli koniecznie chcesz plastry miodu to ori grill rs4 i do tego rzeźbisz dolne kratki... z oryginalnych kratek rs4(jak na zdjęciu). Koszta bardzo duże bodajże jedna kratka prawa/lewa to ~250zł, co do środkowej nie jestem pewny ale w ciemno stawiam, że lekko z 400zł a sam grill rs to kolejne 400zł

IMG_5258.jpg

Co do halogenów to wg mnie lepiej dać zderzak poliftowy na przód i dorobić tylko wiązke.. troszke jest rzeźby aby je upchać w kratki przedliftowe. Możesz próbować. CLH owszem fajny bajer są modułu na alle po ~100zł

Wszystko zależy od tego jaką masz wizje na auto :naughty:

no faktycznie nie najlepszy przykład :kox: ale nie zawsze wychodzi taka tragedia ...

DSCN3651.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maf10
4 minuty temu, Seikokilla napisał:

no faktycznie nie najlepszy przykład :kox: ale nie zawsze wychodzi taka tragedia ...

DSCN3651.JPG

no chociazby sam gril fajnie to wyglada i halogeny w kratkach zderzaka :D
coś bedzie sie kombinowac;D ale to z czasem wszystko chcialoby sie na raz a fundusze nie pozwalają :D  moze na vag nysa 2018 zdążę hah :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Z grillem rs czy to podjebką czy ori jest taki problem, że ciężko cokolwiek sensownego do niego dopasować bez rzeźby. Mam na mysli dolne kratki w zderzaku dlatego sprzedałem swojego i kupilem eskowego który ma te linie pionowe i poziome i jakoś to się ima do tych kratek

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maf10
10 minut temu, uszol napisał:

Z grillem rs czy to podjebką czy ori jest taki problem, że ciężko cokolwiek sensownego do niego dopasować bez rzeźby. Mam na mysli dolne kratki w zderzaku dlatego sprzedałem swojego i kupilem eskowego który ma te linie pionowe i poziome i jakoś to się ima do tych kratek

widzę wlasnie :D też elegancko :) Twoja audica robi robote najladniejsza tu na forum - mam z kogo brac przyklad bo też mam czarna w sedanie :D 

IMG_20170418_210913_709.jpg.c7478d2f1152526aed99ba39a2e6e487.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Seikokilla

ja tam nie mam oporów i planuję znów grill fake RS  :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Dzięki maf ale są ładniejsze emoji4.png 

Lecisz z tematem... moim wzorem do naśladowania był sedan slepego emoji1.png

Akurat u niego masz wyrezane halogeny w zderzaku przedliftowym, wygląda całkiem fajnie 

Audi_A4_B5Slepy_01.jpg

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania