maf10 12 #1 Napisano 27 kwi 2017 21:54:01 Siema, tak jak w temacie dokładka z cupry i te plastry miodu - wioska czy ok? prosze o dyskrecje oraz o podpowiedz o jakies fajne , tanie , małe ale szalone mody do audi co moge porobić pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #2 Napisano 27 kwi 2017 22:05:59 (edytowane) Jeżeli dokładka z cupry to tylko do zderzaka pospawanego z dokładką inaczej wygląda słabo, no i drugi temat, że jednak musi być troszke zglebione żeby to wyglądało. Plastry miodu.. hmm gdzie i jakie? Siatexy z alledrogo odpadają.... Z tanich modów chociażby do wnętrza to oklejenie dekorów carbonem, sam mam zamiar to zrobić. Jak na folie dla mnie efekt jest b.dobry. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6119255192 Tak wygląda w rzeczywistości Edytowane 27 kwi 2017 23:28:03 przez uszol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maf10 12 #3 Napisano 27 kwi 2017 22:14:59 o kurde fajnie to wygląda :P no co do tego plastra miodu to nie wiem nie orientuje sie zbytnio , na allegro tylko widzialem i troche tego jest - jakby taki gril z plastrem byl i te kratki zderzaka gdzie halogeny - jak dla mnie bomba ;) (właśnie, halogeny w miejsce kratki zderzaka do przed lifta - kolejny mod na ktorym mi zalezy ) do tego podoba mi sie modul coming/leaving home. warte założenia czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #4 Napisano 27 kwi 2017 22:19:24 (edytowane) Siatexa bym odpuścił tak jak mówie.. trąci wioską. Jeżeli koniecznie chcesz plastry miodu to ori grill rs4 i do tego rzeźbisz dolne kratki... z oryginalnych kratek rs4(jak na zdjęciu). Koszta bardzo duże bodajże jedna kratka prawa/lewa to ~250zł, co do środkowej nie jestem pewny ale w ciemno stawiam, że lekko z 400zł a sam grill rs to kolejne 400zł Co do halogenów to wg mnie lepiej dać zderzak poliftowy na przód i dorobić tylko wiązke.. troszke jest rzeźby aby je upchać w kratki przedliftowe. Możesz próbować. CLH owszem fajny bajer są modułu na alle po ~100zł Wszystko zależy od tego jaką masz wizje na auto Edytowane 27 kwi 2017 22:39:18 przez uszol 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maf10 12 #5 Napisano 27 kwi 2017 22:33:18 (edytowane) aha no to zbyt kolorowo nie jest, poki co idzie w zapomnienie ale te dekory w carbon kozak sprawa dzieki a mam pytanie : podswietlane kratki nawiewow z polifta do przed pasują p&p ? Edytowane 27 kwi 2017 22:33:36 przez maf10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #6 Napisano 27 kwi 2017 22:36:43 Tak są p&p tylko trzeba dorobić instalacje, najlepiej wpiąć się w plusa przy radiu to będą sie załaczać razem ze światłami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 657 #7 Napisano 27 kwi 2017 22:58:54 35 minut temu, uszol napisał: Siatexa bym odpuścił tak jak mówie.. trąci wioską. Jeżeli koniecznie chcesz plastry miodu to ori grill rs4 i do tego rzeźbisz dolne kratki... z oryginalnych kratek rs4(jak na zdjęciu). Koszta bardzo duże bodajże jedna kratka prawa/lewa to ~250zł, co do środkowej nie jestem pewny ale w ciemno stawiam, że lekko z 400zł a sam grill rs to kolejne 400zł Co do halogenów to wg mnie lepiej dać zderzak poliftowy na przód i dorobić tylko wiązke.. troszke jest rzeźby aby je upchać w kratki przedliftowe. Możesz próbować. CLH owszem fajny bajer są modułu na alle po ~100zł Wszystko zależy od tego jaką masz wizje na auto no faktycznie nie najlepszy przykład ale nie zawsze wychodzi taka tragedia ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maf10 12 #8 Napisano 27 kwi 2017 23:05:15 4 minuty temu, Seikokilla napisał: no faktycznie nie najlepszy przykład ale nie zawsze wychodzi taka tragedia ... no chociazby sam gril fajnie to wyglada i halogeny w kratkach zderzaka coś bedzie sie kombinowac;D ale to z czasem wszystko chcialoby sie na raz a fundusze nie pozwalają moze na vag nysa 2018 zdążę hah :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #9 Napisano 27 kwi 2017 23:07:17 (edytowane) Z grillem rs czy to podjebką czy ori jest taki problem, że ciężko cokolwiek sensownego do niego dopasować bez rzeźby. Mam na mysli dolne kratki w zderzaku dlatego sprzedałem swojego i kupilem eskowego który ma te linie pionowe i poziome i jakoś to się ima do tych kratek Edytowane 27 kwi 2017 23:09:32 przez uszol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maf10 12 #10 Napisano 27 kwi 2017 23:19:45 10 minut temu, uszol napisał: Z grillem rs czy to podjebką czy ori jest taki problem, że ciężko cokolwiek sensownego do niego dopasować bez rzeźby. Mam na mysli dolne kratki w zderzaku dlatego sprzedałem swojego i kupilem eskowego który ma te linie pionowe i poziome i jakoś to się ima do tych kratek widzę wlasnie też elegancko Twoja audica robi robote najladniejsza tu na forum - mam z kogo brac przyklad bo też mam czarna w sedanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 657 #11 Napisano 27 kwi 2017 23:21:00 ja tam nie mam oporów i planuję znów grill fake RS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #12 Napisano 27 kwi 2017 23:27:39 (edytowane) Dzięki maf ale są ładniejsze Lecisz z tematem... moim wzorem do naśladowania był sedan slepego Akurat u niego masz wyrezane halogeny w zderzaku przedliftowym, wygląda całkiem fajnie Edytowane 28 kwi 2017 01:37:07 przez uszol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach