Seikokilla 664 #326 Napisano 2 lut 2019 14:02:30 Kompem nie sprawdzałem ale na pierwszy ogień ogólnie czy są błędy. Jak masz możliwość podnieść to wachacze a w szczególności dobrze looknac na zwrotnicę u góry, czy nie ma pęknięć na mocowaniu z wachaczami. Noni jak benzyna to jak tam olej zjada Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzerwonyA4 36 #327 Napisano 2 lut 2019 14:50:21 O, pierwsze słyszę o problemie zwrotnic! Olej żłopie, ale to już właśnie chcę zrobić w moim posiadaniu, u Krystiana Coś jeszcze mogę sprawdzić? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 664 #328 Napisano 2 lut 2019 15:06:53 O, pierwsze słyszę o problemie zwrotnic! Olej żłopie, ale to już właśnie chcę zrobić w moim posiadaniu, u Krystiana Coś jeszcze mogę sprawdzić? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaProblem głównie z autami a Niemiec, Dani itp bo jak z Włoch czy Hiszpanii gdzie ciepło cały rok to spoko. Chodzi o to że wzrotnica jest z alu a wkręca się śrubę stalową i przy wymianie wachacza tam pęka. Ja np wymieniłem zwrotnice bo mi pękło przy odkręcaniu wachacza.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzerwonyA4 36 #329 Napisano 5 lut 2019 22:40:29 Panowie, w co warto do B8 przed lift dorzucić? na co zwrócić uwagę? Moje spostrzeżenia: - spryskiwacze mgłowe - z czego? - stabilizator? - lotka na klape ? - sedan - czy w lampach przednich, ten pasek LEDów punktowych można zmienić na taki jak światłowód? - jakie lampy LED na tył kompatybilne i opłacalne - sedan - wycieraczki na przednią szybę, jakiej marki? - wycieraczki gumowe na zimę? w co warto jeszcze doposażyć lub zmienić ? może pochwalicie sie fotkami 😎 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 621 #330 Napisano 5 lut 2019 22:46:54 Dużo rzeczy zależy od tego jakie masz moduły czy obsłużą np światła neonowe, pamięci foteli, aktywny tempomat...i wiele innych. Podepnij kompa podpisuj jakie masz u siebie moduły o coś można wtedy myśleć iPhone wladiego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 664 #331 Napisano 5 lut 2019 23:00:03 Wycieraczki gumowe na zimę Petex jak chyba większość ma wycieraczki szyb jeden uj bo raz się zapomnisz i przejedziesz po zamarzniętej i już ujnia ja dzisiaj jakieś Polskie kupiłem w Lajcie w Domu Chylonia stabilizator? zdaje się jest i seria styka, jak coś można @wozny hel zapytać czy czy dobrze auto szło w zakrętach 190 , z bagażami i w 4 osoby 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzerwonyA4 36 #332 Napisano 6 lut 2019 06:51:35 Ok to coś już wiem wycieraczki × 2 muszą wpaść, spryski mnie wkurzają ze nie są mgłowe.. FL miał takie? Z czego podpasują? Tempomat mam aktywny, pamięć foteli również Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 621 #333 Napisano 6 lut 2019 07:06:20 No proszę jaki burżuj czyli masz wersje High więc lampy poliftowe powinny pasić iPhone wladiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzerwonyA4 36 #334 Napisano 6 lut 2019 12:29:50 Ależ mi te lampy pasują, no może jeszcze by te diody na taśmę LED zmienić... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 621 #335 Napisano 6 lut 2019 12:33:01 Ależ mi te lampy pasują, no może jeszcze by te diody na taśmę LED zmienić... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaNo o tym mówię i z tylu też są neony iPhone wladiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzerwonyA4 36 #336 Napisano 6 lut 2019 12:54:04 Ale to chyba nie łatwe mody, a raczej nie samodzielne.. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 621 #337 Napisano 6 lut 2019 12:57:02 Nowe lampy plus kodowanie i tyle jeżeli masz moduł który to obsłuży ale pewnie masz iPhone wladiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reikeb 657 #338 Napisano 8 lut 2019 22:27:09 Siema ekipa, jak widzicie b8 na felgach ala vossen ? Bo mocno się zastanawiam nad podobnymi na lato... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziadek 167 #339 Napisano 12 lut 2019 07:55:55 (edytowane) W dniu 8.02.2019 o 23:27, reikeb napisał: Siema ekipa, jak widzicie b8 na felgach ala vossen ? Bo mocno się zastanawiam nad podobnymi na lato... Wzór jest mega , tyle że mi się widzi tylko na autach zglebionych Edytowane 12 lut 2019 07:56:15 przez Dziadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 621 #340 Napisano 12 lut 2019 08:53:28 No niestety musi być gleba inaczej może być słabo iPhone wladiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seikokilla 664 #341 Napisano 12 lut 2019 12:10:27 Mam w okolicy a6 na tym w standardowym zawieszeniu i wyglada ujowo Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reikeb 657 #342 Napisano 12 lut 2019 14:52:42 Ja lekka glebe mam i nie ma więc nie powinno być tragedii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzerwonyA4 36 #343 Napisano 13 lut 2019 07:23:33 Przy 1BA warto wrzucać eibachy czy szukać kpl np: 1BV ?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkel 0 #344 Napisano 16 lut 2019 08:52:34 Witam kolegów. Kupiłem w sumie drugie B8 bo pierwsze dostało strzała i nie było co zbierać. Obecna lekko mówiąc jest słabo wyposażona a ze jakieś umiejętności manualne są i poprzednie B6/B7 sam ogarniałem to i teraz pasowałoby coś z tym zrobic. Autko sam sprowadziłem. 1. Ale do rzeczy. Na początek wymiana chorusa na concerta/symphony. Tutaj potrzebuje schematu połączenia radio wyświetlacz. Poratuje ktoś? Zapytacie dlaczego nie mmi? W poprzedniej miałem 3g i imo słabe mapy były. Aktualizacje najnowsze ale i tak jeździłem na Google Maps. Nawiasem mówiąc rns wydaje mi się ze lepiej operował danymi. 2. Mam skory/alkantarę zostawione i będę je wkładał tylko muszę panel zmienić i mce bo oczywiście nie obsługuje. Macie jakieś sprawdzone miejsca gdzie można kupić części z legalnego pochodzenia? Ile płacicie u siebie za zdjęcie CP? Jest na forum miejsce żeby wrzucić tutki dla potomnych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 621 #345 Napisano 16 lut 2019 09:25:06 Jeżeli chodzi o CP to nasz prezes ogarnia wszystko co dłubiesz wrzucaj na forum w dziale technicznym będzie dla potomnych a co do schematów pewnie zaraz coś się ogarnie iPhone wladiego 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 633 #346 Napisano 16 lut 2019 09:37:28 Oczywiście ogarniam ochronę komponentu. Pracuje na oryginalnym sprzęcie za 20tys zł więc nie ma tu mowy np o uszkodzeniu sterownika jak to ma miejsce w przypadku klonów. Tapnięte Xsem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkel 0 #347 Napisano 16 lut 2019 09:40:28 2 minuty temu, CWIARTEK napisał: Oczywiście ogarniam ochronę komponentu. Pracuje na oryginalnym sprzęcie za 20tys zł więc nie ma tu mowy np o uszkodzeniu sterownika jak to ma miejsce w przypadku klonów. Tapnięte Xsem Wysłałem PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onkel 0 #348 Napisano 16 lut 2019 09:43:25 Jak znajdę foty to wrzucę montaż kamery cofania pod 3g i ori czujniki parkowania na tył bo w poprzedniej nie miałem 🤣. Tylko czujniki kojarzę ze robiłem jakieś foto o tyle kamery nie pamietam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reikeb 657 #349 Napisano 16 lut 2019 10:13:21 Przy 1BA warto wrzucać eibachy czy szukać kpl np: 1BV ?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaPytanie co chcesz osiągnąć, jak po prostu lepsze prowadzenie przy umiarkowanym komforcie to dawaj 1BV a jak chcesz zjechać nisko i żeby jeszcze lepiej się prezentowało to ładuj springi eibacha Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CzerwonyA4 36 #350 Napisano 16 lut 2019 10:38:52 Pytanie co chcesz osiągnąć, jak po prostu lepsze prowadzenie przy umiarkowanym komforcie to dawaj 1BV a jak chcesz zjechać nisko i żeby jeszcze lepiej się prezentowało to ładuj springi eibacha Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu TapatalkaPytanie na ile cm jest różnica? 1ba>1bv>1ba+eibachy ? Bo na gwint z wysokiej pułki raczej mnie nie stać a komfort i brak stresu przy małych dziurach to priorytet.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach