Skocz do zawartości
k232

A4 B5 Kable zapłonowe

Rekomendowane odpowiedzi

k232

Siema, Panowie patrzyłem u Siebie na kable zapłonowe i po całych kablach widać prądy, błyskawice non stop, z autem nic się nie dzieje, pasuje je wymienić czy co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

No wymieniaj i to szybko bo przy tych deszczach i wilgoci co teraz jest to lada moment staniesz gdzieś w kałuży :facepalm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Dlatego pytam ale wydaje mi się to dziwne bo miesiąc temu myłem silnik od dołu pod mega ciśnieniem i nic się nie działo a za te kable zapłaciłem 45 zł więc one pewnie od nowości takie cyrki robią pod maską 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Mam ori kable z boscha Grzechu, wsio sprawne. Odezwij sie pw jeśli jestes zainteresowany.

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

To czemu nie założyłeś ich z powrotem do siebie tylko kupiłeś z sentecha??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Sentecha? Skądś Ty to wziął? Mam kable z ngk póltora stówy płaciłem za nie, wymieniałem po zakupie auta wsio jak leciało. 

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Gdzieś pisaliśmy o kablach ja pisałem, że mam sentech A Ty napisałeś, że masz to co ja i działa, no ale nie ważne, to czemu jak masz ori to czemu z powrotem nie założyłeś ?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Pany jak to jest w końcu z tymi przewodami? Założyłem świeżutkie przewody NGK i tak samo widać jak na starych..

Może kuźwa materiał jest tak cienki, że w mega ciemności po prostu ten prąd widać od środka przewodów czy to jest niemożliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania