Skocz do zawartości
_Andrzej_

ALL Interfejs diagnostyczny

Rekomendowane odpowiedzi

_Andrzej_
3 minuty temu, ryba85 napisał:

to zamów mi .tylko warunek jest żeby to po Polsku było .

ja kupuje to co jest na aukcji , takze warunkow mi nie stawiaj .... napisane ze po polsku, ja chce zaryzykowac i kupic, takze labo bierzesz albo nie . Bo ja przeciez tego nie produkuje, no i pamietaj ze czas oczekiwania ponad 3 tygodnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

wiem że 3 tygodnie .biorę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_Andrzej_
13 minut temu, ryba85 napisał:

wiem że 3 tygodnie .biorę .

dobra, dam Ci znac w nastepny piatek, bo akurat tak do domu zjade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CWIARTEK

Ten v2 to głównie się tyczy nowych aut. B5 na luzie obsłuży wiec śmiało zamawiać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

ja oprócz vcds używam obdeleven można dużo nim zrobić przez telefon i jest po polsku krótkie i długie kodowania   i jest pomoc ze strony producenta przez mesengera koszt 300 zł  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

andrzej a może jacek nam to zamówi bo on ma konto u skośnych 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

będzie szybciej .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70
26 minut temu, ryba85 napisał:

andrzej a może jacek nam to zamówi bo on ma konto u skośnych 

Jak coś to służę pomocą.😊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_Andrzej_

@ryba85, sluchaj, bo u mnie tak wyszlo ze chyba poza ali express kumpel mi zalatwi. Takz enie jestem pewien czy bede zamawial. Zamowilem juz jeden z ta wczesniejsza wersja i on juz do mnie idzie. Dla siebie zalatwiam ten z ostatnia wersja. Jak ogarne do piwtku , to nie bede zamawial. Wtedy jak przyjdzie ten ktory juz do mnie idzie, sprawdze u siebie i jak w b8 bedzie mi normalnie latal to u Ciebie tym bardziej i wtedy mozesz go ode mne brac lub nie. Jak bys chcial. On tanszy od tego co mamy zamawiac .. chyba nie namieszalem za mocno /....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Ja jestem ciekaw czy ten z linka jest faktycznie  po polsku . Czekam na pewne info kogoś co ma taki , wtedy też łykam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_Andrzej_
40 minut temu, jacek70 napisał:

Ja jestem ciekaw czy ten z linka jest faktycznie  po polsku . Czekam na pewne info kogoś co ma taki , wtedy też łykam. 

No to ogarniaj to sie z @ryba85 podlaczymy, ale jak mowie , dam jeszcze znac , bo jak bede mial ogarniete to po prostu nie  bede potrzebowal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Przecież Wam linka podałem sprawdzonego bo sam mam z tego źródła więc działa ma bank

iPhone wladiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziadek
6 godzin temu, wladi napisał:

Przecież Wam linka podałem sprawdzonego bo sam mam z tego źródła więc działa ma bank emoji106.png

iPhone wladiego

Aukcje wygasły więc pewnie dlatego dopytują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
k232

Ja mam ten do swojego:

https://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-2-linie-k-we-wtyku-obd2-niebieski.html

Masa ludzi go używa nie tylko do B5 😉

Edytowane przez k232

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ryba85

ja potrzebuje po Polsku .więc jak co to jacek dawaj znać co i jak .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb

@_Andrzej_ który kabel w końcu kupiłeś ? Bo ja teraz też coś szukam co bez problemów będzie mi działało do mojego b8 , najlepiej też po polsku choć nie koniecznie.

Bo dziś chyba upaliłem kabel który kupiłem od człowieczka z forum a4 ( jeszcze mnie du*a boli po tym jak mnie z ceną za niego wydymał bo 250zl krzyknął a teraz patrze że to samo na ali jest za 24$... ale rok temu byłem całkiem zielony i chciałem coś pewnego co na bank będzie działało z moim autem... ) . Dopiero zacząłem się nim bawić i tylko skanowałem auto ale co chwile wyskakiwało że nie ma licencji, myślałem że to normalne, dziś w końcu chciałem pokodować u siebie i nie dało rady bo te błędy wywalał program, więc postanowiłem innych programów poszukać pod ten kabel i na chomiku było pełno, instalowałem , kombinowałem ale było coś ze sterownikami kabla a programem i nie chciało działać wcale, teraz jak zainstalowałem z powrotem ten standardowy program to mryga na czerwono więc znając życie zjebałem kabel...

Więc proszę Was o pomoc weźcie mi coś polećcie czym pokoduje i siebie w a4 b8 i fajnie jak by do a3 8l też od razu podeszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Jak miałeś cracka to na bank uwaliłeś kabel bo próbowałeś go odpalić na innym programie bo tylko ten z hakowany będzie działał a każdy inny program uwali kabel...co do kabla który będzie działał u Ciebie to podawałem link i Cwiara też pokazywał trochę inny i nowszy więc poszukaj w odpowiednim dziale 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb
9 minut temu, wladi napisał:

Jak miałeś cracka to na bank uwaliłeś kabel bo próbowałeś go odpalić na innym programie bo tylko ten z hakowany będzie działał a każdy inny program uwali kabel...co do kabla który będzie działał u Ciebie to podawałem link i Cwiara też pokazywał trochę inny i nowszy więc poszukaj w odpowiednim dziale 

Widziałem i czytałem tylko linki wygasły... 

A z takim upalonym kablem już nie da rady nic zrobić ? 

A te ustrojstwo co @goldi polecał ? Bo jak czytam wygląda spoko i nie trzeba z lapkiem sie bawić a można zrobić to samo http://allegro.pl/interfejs-diagnostyczny-obdeleven-pro-vag-wsparcie-i7282620839.html

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
_Andrzej_
1 godzinę temu, reikeb napisał:

@_Andrzej_ który kabel w końcu kupiłeś ? Bo ja teraz też coś szukam co bez problemów będzie mi działało do mojego b8 , najlepiej też po polsku choć nie koniecznie.

Kupiłem ten HEX-V2 ale jeszzcze nie sprawdzałem i z chin przyszedł mi ta pierwsza wersja , czy jak to się mówi, dam znać jak ogarnę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi
6 godzin temu, reikeb napisał:

Tym za dużo nie ogarniesz najwyżej sprawdzisz błędy i wykasujesz ...chociaż ten wygląda na trochę lepszy i solidniejszy niż reszta takich pipsztuków :decayed: jak goldi poleca może warto spróbować

Edytowane przez wladi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
reikeb
15 godzin temu, _Andrzej_ napisał:

Kupiłem ten HEX-V2 ale jeszzcze nie sprawdzałem i z chin przyszedł mi ta pierwsza wersja , czy jak to się mówi, dam znać jak ogarnę

To daj znać bo ja już tych chińskich kabli mam dość co kupie to żadne nie działa jak należy...

9 godzin temu, wladi napisał:

Tym za dużo nie ogarniesz najwyżej sprawdzisz błędy i wykasujesz ...chociaż ten wygląda na trochę lepszy i solidniejszy niż reszta takich pipsztuków :decayed: jak goldi poleca może warto spróbować

No właśnie tam jest niby że można kodować i działać wsio co i zwykłym kablem, zbieram opinie bo kabli mam już dość które nie chcą działać jak należy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

wladi nie prawda wszystko zrobisz  zobacz na youtube co tym można porobić  ja tym robiłem na szybko kodowanie lamp usa wyłączałęm czujniki ciśnienia w oponach bo jeden padł i kontrolka  się świeciła co jeszcze ,wyłączałem sygnał pasów bo mnie wkur...   i jeszcze parę rzeczy bym znalazł  najlepsze to że jak nie możesz z czymś sobie poradzic i kupisz ten obdeleven  przez allegro z Kalwarii to masz wsparcie przez mesengera kiedyś o 23 w nocy z gościem pisałem i mi pomógł 

• Polubienie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Spoko zasugerowałem się tymi za 40 zeta ale widzę że sprzęt o niebo lepszy :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CzerwonyA4

macie link do sprawdzonego w wersji V2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania