Skocz do zawartości
MC Pajki

A4 B5 Kluczyki Nie Otwierają Itp.

Rekomendowane odpowiedzi

MC Pajki

Witam

Mój Problem Tkwi w Tym że Posiadam 2 Scyzoryki z Nowymi Bateriami Które Nie Otwierają Nie Zamykają z Pilota Nawet Nie Idzie Ich Synchronizować,Chociaż Po Włożeniu Klucza Do Zamka Czy Stacyjki Zamyka Wszystkie Drzwi Bagażnik Wlew Paliwa oraz Auto Można Odpalić???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Po pewnym czasie nasze kluczyki już ze starości odmawiają posłuszeństwa :kwasny: bateria nie ma tu nic do rzeczy po prostu elektronika w kluczyku potrafi się skończyć i nie łączy się już z MK. Miałem u siebie ten sam problem i musiałem kupić nowy kluczyk. Czasem jest tak, że jak kluczyk jeszcze dycha to po włożeniu do stacyjki i przekręceniu zapłonu się uzbraja z powrotem ale to pomaga tylko na jakiś czas. Druga rzecz jaką możesz spróbować zrobić to zakodować jeszcze raz piloty i zobaczysz czy coś pomoże. Jest kilka sposobów:

http://mr-fix.pl/wpis/audi-vw-kodowanie-pilota-passat-golf-a3-a4-a6/

Edytowane przez wladi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

Oczywiście dioda mruga na kluczyku ? i włożenie kluczyka do stacji w pozycje zapłon  zamkniecie i otwarcie na pilocie też nic nie daje ?

Wtedy musisz sprawdzić vcds czy moduł komfortu  gr 46   bloki pomiarowe 08 kanał 07  czy widzi kluczyk 

Jeśli nie możesz go dodac w adaptacjach remonte control adaptation  

Ostatnio miałem przepadek że nie szło dopisać kluczyka był uszkodzony pewnie po upadku 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MC Pajki
5 godzin temu, wladi napisał:

Po pewnym czasie nasze kluczyki już ze starości odmawiają posłuszeństwa :kwasny: bateria nie ma tu nic do rzeczy po prostu elektronika w kluczyku potrafi się skończyć i nie łączy się już z MK. Miałem u siebie ten sam problem i musiałem kupić nowy kluczyk. Czasem jest tak, że jak kluczyk jeszcze dycha to po włożeniu do stacyjki i przekręceniu zapłonu się uzbraja z powrotem ale to pomaga tylko na jakiś czas. Druga rzecz jaką możesz spróbować zrobić to zakodować jeszcze raz piloty i zobaczysz czy coś pomoże. Jest kilka sposobów:

http://mr-fix.pl/wpis/audi-vw-kodowanie-pilota-passat-golf-a3-a4-a6/

Dzieki za Podpowiedż,Spróbujemy Wszystkich Metod Chociaż Tak Jak Mówisz Stary Kluczy Już

bo Oznaczenia mam Takie 4D0 837 231 Gdy Otworze Scyzoryk..

Edytowane przez MC Pajki
ZAPOMNIAŁEM COŚ DODAĆ DO WYPOWIEDZI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MC Pajki
5 godzin temu, goldi napisał:

Oczywiście dioda mruga na kluczyku ? i włożenie kluczyka do stacji w pozycje zapłon  zamkniecie i otwarcie na pilocie też nic nie daje ?

Wtedy musisz sprawdzić vcds czy moduł komfortu  gr 46   bloki pomiarowe 08 kanał 07  czy widzi kluczyk 

Jeśli nie możesz go dodac w adaptacjach remonte control adaptation  

Ostatnio miałem przepadek że nie szło dopisać kluczyka był uszkodzony pewnie po upadku 

Audia A4 B5 98R NIE MAJA MODUŁU KOMFORTU CHYBA COS KIEDYŚ WYCZYTAŁEM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MC Pajki
14 minut temu, MC Pajki napisał:

Dzieki za Podpowiedż,Spróbujemy Wszystkich Metod Chociaż Tak Jak Mówisz Stary Kluczy Już

bo Oznaczenia mam Takie 4D0 837 231 Gdy Otworze Scyzoryk..

Ja nie posiadam żadnego sprawnego Scyzoryka Niestety tylko klucz trzeci który ma Narysowane u Ssuebie na Plastiku  KLUCZ Franzuzki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania