Skocz do zawartości
Nasniedogoniat

A3 8L Licznik test wskaznikow

Rekomendowane odpowiedzi

Nasniedogoniat

Siemka powiedzcie mi czy jak test wskaźników wyszedł prawidłowo to czy znaczy że dany wskaźnik jest dobry? chodzi mi o wskaźnik poziomu paliwa w tym przypadku 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nasniedogoniat

Nikt nic nie wie na temat kurce szkoda bo ostatnio mam przygode za przygoda z autem i powoli przestaje panować nad wszystkim dzisiaj brakło mi paliwa jadąc do miasta chodź wskazowa pokazywała 1/4 baku wyjołem pompe poruszalem plywakiem i wyszło że od 1/4 w górę chodzi ok ale poniżej przycina się więc wymieniłem elektrykę w pompie ze starej pompy i było prawie ok pzycinała się między pierwsza a drugą kreską na liczniku i już nie wiem czy potencjometr w pompie padł czy licznik się pie***l....i kurde zazdrość to grzech ale zazdroszczę tym których stać na pozadne auta nie mówię bo lubię swoją a3 ale jak się zaczyna pi*****i... Ć 10 zeczy na raz to zaczyna mnie to naprawdę wkur.... więdz dobrze ze chociaż mam dobry szrot vw w okolicy bo za ladą siedzi ładna bladi co zawsze lubi że mną pogadać i podnieść na duchu zawsze jak wchodzę to mówię " siema to znowu ja rób mała kawę bo zaraz przyniosę ci tu pół tony złomu i będzie siedzieć nadgodziny licząc ceny" 😀 wiecie potencjometr 40 zł a licznik z dobrym pełnym fisem 400 stówki i nie wiem czy ryzykowac czy nie kasy mało wszystko wydałem na zapasy koronawirusa😀😀😀😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TomOskroba

niestety ja mam 7 lat młodsze auto, a jednak również jest już 16 letnim staruszkiem i mimo tego, że kupiłem po konkretnych serwisach to wpakowałem kupę kasy w eksploatację i po drodze wyszedł remont.

bujam się dalej. co prawda z drobnostką, ale jednak. decydując się na starsze auto z większym przebiegiem niestety tak będzie. FIS'a bym nie ruszał. skoro test zegarów wyszedł ok to raczej z pływakiem jest problem. z tego co pamiętam na youtube kanał "poVagowani" przerabiali ten problem. najprostszym rozwiązaniem będzie zalanie baku raz do pełna i jak zejdzie do połowy to traktować to jako rezerwę i znów dolewać. wtedy nie będzie problemów z brakiem paliwa 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania