Manty1337 0 #1 Napisano 2 sty 2022 23:04:44 Witam, miałem dziś problem z otworzeniem szyby kierowcy - nie reagowała w ogóle, jednak po wyjęciu i włożeniu kluczyka do stacyjki otworzyła się normalnie. Potem zaś nie mogłem jej w żaden sposób zamknąć, przycisk szyby pasażera działa, jednak ani przycisk szyby kierowcy, ani domykanie szyby z kluczyka nie zamyka jej od strony kierowcy. Może ktoś już miał taki przypadek i chciałby podpowiedzieć żeby oszczędzić trochę czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manty1337 0 #2 Napisano 3 sty 2022 15:27:59 Aktualizacja Rozebrałem dziś boczek żeby podnieść szybę ręcznie, przy okazji wykręcając silniczek, szyba po ponownym złożeniu zaczęła się opuszczać i podnosić zarówno z przycisku jak i kluczyka, jednak przy okazji zauważyłem że przycisk pasażera nagle padł, moduł komfortu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 620 #3 Napisano 8 sty 2022 08:38:44 Te przyciski często padają najlepiej było by podmienić inny i będziesz pewny na sto procent. Podłącz jeszcze Kompa i sprawdź jakie błędy pokaże.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach