CarDetail.pl 1 #126 Napisano 25 sty 2016 10:40:02 Dzięki wladi :) 915 tak jak napisał Bartek, ok. 152zł po rabacie forumowym. A tak przy okazji ja pochwalę się jednym z naszych grudniowych gości. Mercedesem :P rocznik z tego co pamiętam '91, ale jedyne 74 tys przebiegu! :) Link do zdjęć :) [Dodano: 25 stycznia 2016 - 11:40]Nowy tydzień to i nowa promocja :) Mamy dla Was Meguiar's ScratchX 2.0 do usuwania drobnych rys i zadrapań na lakierze :) Do piątku z wyjatkowym rabatem -20% :msn-wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #127 Napisano 25 sty 2016 16:44:18 Ja tylko niosę pomoc :grin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek70 1 473 #128 Napisano 25 sty 2016 16:52:09 Ja tylko niosę pomoc :grin:To było podziękowanie z 18 stycznia. ☺✌Wyskoczyło znowu bo na końcu jest nowy dopisek☺♻ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarDetail.pl 1 #129 Napisano 8 lut 2016 17:44:08 Mały news dla lubiących ceramiki, kwarce na aucie, o którym wcześniej zapomniałem wspomnieć :) Od pewnego czasu Nanolex rośnie w siłę ze swoją powłoką ochronną Si3D, która dostępna jest także u nas, w zestawie z aplikatorem, mikrofibrami do wypolerowania, rękawicami ochronnymi i preparatem Nanolex EX do odtłuszczenia powierzchni przed aplikacją powłoki :)Nanolex Si3D 30m SET Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #130 Napisano 8 lut 2016 17:54:21 Daj coś na chrom muszę końcówki wydechu wypolerować :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vwbartus 139 #131 Napisano 8 lut 2016 18:04:49 na końcówki kup sobie autosola i będzie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarDetail.pl 1 #132 Napisano 8 lut 2016 18:31:47 Daj coś na chrom muszę końcówki wydechu wypolerować :whistling: Tak jak Bartek Ci mówi, na końcówki to autosol do metalu powinien dać radę :) Chociaż znacznie lepsze wykończenie da np. Smartwax Blue-b-gone, i on lepiej nada się na wszystkie listwy, chromy w grillu itp. Tylko jest troche droższy od autosola. Ja jak polerowałem swoje poprzednie felgi to najpierw robiłem autosolem, a na koniec, zeby jeszcze trochę poprawić ich wygląd i usunąc mikrorysy po autosolu używałem Blue-b-gona. I póżniej raz na jakiś czas nim przecierałem felgi jak się zaczynały robić "mleczne" takie. Autosol Metal Polish 75ml SmartWax Blue-b-gone 50ml SmartWax Blue-b-gone 120ml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #133 Napisano 8 lut 2016 19:44:00 Ok obejrzę pomyślę i zobaczymy dzięki :msn-wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarDetail.pl 1 #134 Napisano 1 mar 2016 10:20:10 Ok obejrzę pomyślę i zobaczymy dzięki :msn-wink: :) Jak coś wymyślisz to mnie atakuj :) [Dodano: 15 lutego 2016 - 22:48] Dzisiaj atakujemy z dobrym newsem :) Zostaliśmy wyłącznym dystrybutorem w woj. łódzkim dobrego towaru od Good Stuff, który od dziś już możecie znaleźć u nas w sklepie internetowym jak i na miejscu :) Na razie Good Stuff ma tylko cztery produkty, ale wkrótce ma się to zmienić ;) [Dodano: 19 lutego 2016 - 10:52] Dziś piątek piątunio, ale my się nie rozleniwiamy przed weekendem i wypakowujemy właśnie dostawę od ADBL :) Teraz znów wszystkie produkty mamy na stanie, gotowe na Wasze zamówienia :P [Dodano: 27 lutego 2016 - 14:41] Pierwszy dzień po urlopie, więc rozpakowujemy paczki. Świeża dostawa od Royal Pads :) Teraz już nie powinno zabraknąć dla nikogo aplikatorów :) [Dodano: 01 marca 2016 - 11:20] W marzec wchodzimy z promocją! Mamy dla Was zgrany duet :) Teraz przy zakupie Good Stuff Black Mamba Tire Dressing dostaniecie GRATIS aplikator Royal Pads Tyre Dressing! Promocja do wyczerpania zapasów, więc nie zwlekajcie! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarDetail.pl 1 #135 Napisano 9 cze 2016 19:37:51 Chwilę nie aktualizowaliśmy nowości i dostaw w naszym sklepie ale nadrabiamy :) Ostatnia dostawa od ADBL :) Teraz w ofercie Pre-Spray PRO, Textile Rinse i Interior Wow :) Niedawno też uzupełnilismy stany o nowość od Good Stuff, czyli Clay Lube Gecko's Slickness :) W nadchodzącym tygodniu kolejne dostawy i nowości :) [Dodano: 09 czerwca 2016 - 21:37]Ostatnio mieliśmy dużo pracy i mało czasu więc na szybko aktualizujemy :) Dwie najświeższe dostawy czyli: ADBL ze swoim świetnym Interior QD, nowym Wipe Out PRO i aplikatorami do wnętrza i do opon :) oraz Soft99 z całym zestawem różnych frykasów prosto z Japonii, w tym kultowe Fusso i Kiwami :) Wszystko stopniowo pojawia się już na stronie, a najpewniej jutro będzie całość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #136 Napisano 27 cze 2016 21:15:21 Polecacie jakiś dobry qd, który nie ściągnie mi fk 1000 z lakieru? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vwbartus 139 #137 Napisano 28 cze 2016 18:25:23 Polecacie jakiś dobry qd, który nie ściągnie mi fk 1000 z lakieru? Od 5 lat używam tylko Megsa Ultimate r ostatnio skusiłem się na Poorboy’s Spray & Gloss i na coś fioletowego z Shiny garage i i zostało mi po 2/3 butelki i leży . Poorboy's jak dla mnie słabo się ślizga i tak jakby rozjaśnia lakier ( takie mam wrażenie ) a po Shine zostają mi smugi . Znów powróciłem do Megsa i jestem z tego dumny :D Megsa fajnie się rozprowadza , nie zostawia smug , jak dla mnie lekko odżywia i przyciemnia lakier no i za********e pachnie :grin: @@CarDetail.pl Witek widze że masz fajny koc do wycierania auta :D no i w najbliższym czasie będę go brał plus megsa QD ale poczekam chwile bo może ktoś z pomorza będzie coś chciał :msn-wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #138 Napisano 28 cze 2016 18:29:06 (edytowane) Ślizga się ten coś Megs? Bo po moim Sonaxie BSD lakier robił się mega tępy. I kolejna sprawa, prosiłbym też o polecenie dobrego szamponu, który nie ściągnie wosku i ma normalną cene. Edytowane 28 cze 2016 18:31:37 przez uszol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vwbartus 139 #139 Napisano 28 cze 2016 18:40:54 Ślizga się ten coś Megs? Bo po moim Sonaxie BSD lakier robił się mega tępy. Ślizga i daje za******y efekt czarne auto miałem przez 6 lat i tylko tego ozywałem . I kolejna sprawa, prosiłbym też o polecenie dobrego szamponu, który nie ściągnie wosku i ma normalną cene. Ja kupiłem od Witka ADBLa i jest naprawdę świetny nie ściągnie żadnego smalcu no i te 0,5 lita starczy Ci na baaaardzo długo i przede wszystkim nie zabije Cię cena aaaa no i zapach coli powala :grin: Jeszcze bym wziął na spróbowanie good stuffa :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #140 Napisano 28 cze 2016 18:45:55 Co do Megsa - przekonałeś mnie :msn-wink: Na szampony popatrze i skonfrontuje ADBL-a z innymi Ewentualnie poczekam jeszcze na jakieś propozycje od Witka :hi: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #141 Napisano 28 cze 2016 19:17:15 Potwierdzam to co Bartek mówi też mam ten szampon i robi robotę pewnie też bym brał Megsa ale to za chwilę :msn-wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarDetail.pl 1 #142 Napisano 1 lip 2016 08:57:38 Od 5 lat używam tylko Megsa Ultimate r ostatnio skusiłem się na Poorboy’s Spray & Gloss i na coś fioletowego z Shiny garage i i zostało mi po 2/3 butelki i leży . Poorboy's jak dla mnie słabo się ślizga i tak jakby rozjaśnia lakier ( takie mam wrażenie ) a po Shine zostają mi smugi . Znów powróciłem do Megsa i jestem z tego dumny :D Megsa fajnie się rozprowadza , nie zostawia smug , jak dla mnie lekko odżywia i przyciemnia lakier no i za********e pachnie :grin: @@CarDetail.pl Witek widze że masz fajny koc do wycierania auta :D no i w najbliższym czasie będę go brał plus megsa QD ale poczekam chwile bo może ktoś z pomorza będzie coś chciał :msn-wink: Mówisz o tym Carbon Collective Onyx? http://cardetail.pl/?product=carbon-collective-onyx-drying-towel-70x40cm Rewelacyjny jest. Na tyle miły i miękki, że ja wziąłem jeden do domu bo dziecku się spodobał, że jest taki "milusi" :D Ślizga i daje za******y efekt czarne auto miałem przez 6 lat i tylko tego ozywałem . Ja kupiłem od Witka ADBLa i jest naprawdę świetny nie ściągnie żadnego smalcu no i te 0,5 lita starczy Ci na baaaardzo długo i przede wszystkim nie zabije Cię cena aaaa no i zapach coli powala :grin: Jeszcze bym wziął na spróbowanie good stuffa :whistling: Fakt, Megs jest super, ale ja bym jeszcze się skusil na ADBL QD1 lub obecny HIT czyli Soft99 Luxury Gloss. Bo podobnie do Megsa bardzo przyciemnia lakier, też jest super śliski i pachnie rewelacyjnie :D Good Stuff mniej się pieni i ślizga, natomiast porównywalnie domywa, ale jest jeszcze wydajniejszy niż ADBL. Good Stuff sugeruje tylko 10ml/10L wody :D Co do Megsa - przekonałeś mnie :msn-wink: Na szampony popatrze i skonfrontuje ADBL-a z innymi Ewentualnie poczekam jeszcze na jakieś propozycje od Witka :hi: Z szamponami ADBL o zapachu Coli to chyba taki najlepszy strzał w tej chwili. Jest wydajny, bezpieczny dla wosków, pachnie super i zostawia fajny połysk. Potwierdzam to co Bartek mówi też mam ten szampon i robi robotę pewnie też bym brał Megsa ale to za chwilę :msn-wink: Megsy już do mnie jadą więc jak się uprzecie na Megsa to nie braknie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarDetail.pl 1 #143 Napisano 5 sty 2017 09:56:20 Wracamy po długiej przerwie :) W sklepie kilka zmian :) Nowe logo, nowy wygląd strony, nowy asortyment. Wkrótce nowa lokalizacja :) W NOWY ROK weszliśmy z kilkoma fajnymi promocjami, także sprawdźcie sami. Szczególnie przypadną do gustu osobom poszukującym niedrogich maszyn DA do korekty lakieru. Zapraszamy! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
novwy 138 #144 Napisano 6 sty 2017 22:04:41 Siemanko potrzebuję mikrofibrę ręcznik do wycierania auta masz teraz w promocji, więc 2szt: http://cardetail.pl/?product=monster-shine-fluffy-dryer Masz może jakąś extra miękką i grubą mikrofibrę do wycierania np quick detailera? Który z zapachów California Scents nie jest słodki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vwbartus 139 #145 Napisano 6 sty 2017 23:26:34 (edytowane) @novwy kup sobie 1 niebieski i Carbon Collective Onyx Drying Towel . Jest naprawdę miękki , dwustronny i świetnie chłonie wodę (też go będę brał później) Edytowane 6 sty 2017 23:26:48 przez vwbartus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarDetail.pl 1 #146 Napisano 7 sty 2017 19:52:14 21 godzin temu, novwy napisał: Siemanko potrzebuję mikrofibrę ręcznik do wycierania auta masz teraz w promocji, więc 2szt: http://cardetail.pl/?product=monster-shine-fluffy-dryer Masz może jakąś extra miękką i grubą mikrofibrę do wycierania np quick detailera? Który z zapachów California Scents nie jest słodki? Cześć :) Jak założysz konto na sklepie, to przed zamówieniem daj znać na jaki email, to przypiszę Ci forumowy rabat (całość opisana na 1 str. tematu) :) Extra miękka i gruba jest np. ta od ADBL - ADBL Mr. Gray Towel 40x60cm Chyba, że mamy ciut mniejszy budżet to zaproponuję Ci Big Gold'a - Monster Shine Big Gold 60x40cm Z Californi wszystkie cytrusowe nie są słodkie i np. Route 66, Emerald Bay, Fresh Linen, Laguna Breeze, Cinnamon Apple. 20 godzin temu, vwbartus napisał: @novwy kup sobie 1 niebieski i Carbon Collective Onyx Drying Towel . Jest naprawdę miękki , dwustronny i świetnie chłonie wodę (też go będę brał później) To jest dobra propozycja :) Cena sporo wyższa, ale sam ręcznik też znacznie przyjemniejszy w osuszaniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JawoR 2 #147 Napisano 11 sty 2017 23:43:32 Co proponujecie do mycia felg/usuwania asfaltu itp? Nie chodzi mi o pucowanie felg do idealnej czystości, tylko o umycie kilkudziesieciu kompletów do w miarę jako takiego wyglądu. Opakowanie raczej wieksze litr? Moze pięć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach