Skocz do zawartości
CarDetail.pl

ALL CarDetail.pl - profesjonalne kosmetyki samochodowe

Rekomendowane odpowiedzi

CarDetail.pl

Dzięki wladi  :)

915 tak jak napisał Bartek, ok. 152zł po rabacie forumowym. 

A tak przy okazji ja pochwalę się jednym z naszych grudniowych gości. Mercedesem :P rocznik z tego co pamiętam '91, ale jedyne 74 tys przebiegu! :)

Link do zdjęć :)

[Dodano: 25 stycznia 2016 - 11:40]
Nowy tydzień to i nowa promocja :)

Mamy dla Was Meguiar's ScratchX 2.0 do usuwania drobnych rys i zadrapań na lakierze :)
Do piątku z wyjatkowym rabatem -20%  :msn-wink:

G10307_ScratchX-500x500.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Ja tylko niosę pomoc  :grin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Ja tylko niosę pomoc  :grin:

To było podziękowanie z 18 stycznia. ☺✌

Wyskoczyło znowu bo na końcu jest nowy dopisek☺♻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CarDetail.pl

Mały news dla lubiących ceramiki, kwarce na aucie, o którym wcześniej zapomniałem wspomnieć :) 
Od pewnego czasu Nanolex rośnie w siłę ze swoją powłoką ochronną Si3D, która dostępna jest także u nas, w zestawie z aplikatorem, mikrofibrami do wypolerowania, rękawicami ochronnymi i preparatem Nanolex EX do odtłuszczenia powierzchni przed aplikacją powłoki :)

Nanolex Si3D 30m SET

nanolex_si3d_set_30ml-500x500.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Daj coś na chrom muszę końcówki wydechu wypolerować  :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus

na końcówki kup sobie autosola i będzie dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CarDetail.pl

Daj coś na chrom muszę końcówki wydechu wypolerować  :whistling:

Tak jak Bartek Ci mówi, na końcówki to autosol do metalu powinien dać radę :) 

Chociaż znacznie lepsze wykończenie da np. Smartwax Blue-b-gone, i on lepiej nada się na wszystkie listwy, chromy w grillu itp. Tylko jest troche droższy od autosola.

Ja jak polerowałem swoje poprzednie felgi to najpierw robiłem autosolem, a na koniec, zeby jeszcze trochę poprawić ich wygląd i usunąc mikrorysy po autosolu używałem Blue-b-gona. I póżniej raz na jakiś czas nim przecierałem felgi jak się zaczynały robić "mleczne" takie.

Autosol Metal Polish 75ml

SmartWax Blue-b-gone 50ml

SmartWax Blue-b-gone 120ml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Ok obejrzę pomyślę i zobaczymy dzięki  :msn-wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CarDetail.pl

Ok obejrzę pomyślę i zobaczymy dzięki  :msn-wink:

:) 

Jak coś wymyślisz to mnie atakuj :)

[Dodano: 15 lutego 2016 - 22:48]

Dzisiaj atakujemy z dobrym newsem :) Zostaliśmy wyłącznym dystrybutorem w woj. łódzkim dobrego towaru od Good Stuff, który od dziś już możecie znaleźć u nas w sklepie internetowym jak i na miejscu :)
Na razie Good Stuff ma tylko cztery produkty, ale wkrótce ma się to zmienić ;)

goodstuff_slider_800.jpg

[Dodano: 19 lutego 2016 - 10:52]

Dziś piątek piątunio, ale my się nie rozleniwiamy przed weekendem i wypakowujemy właśnie dostawę od ADBL :)

Teraz znów wszystkie produkty mamy na stanie, gotowe na Wasze zamówienia :P 

abdl-kosmetyki-samochodowe-1.png

[Dodano: 27 lutego 2016 - 14:41]

Pierwszy dzień po urlopie, więc rozpakowujemy paczki. Świeża dostawa od Royal Pads :)
Teraz już nie powinno zabraknąć dla nikogo aplikatorów :)

royalpads_dost.jpg

[Dodano: 01 marca 2016 - 11:20]

W marzec wchodzimy z promocją! Mamy dla Was zgrany duet :)
Teraz przy zakupie Good Stuff Black Mamba Tire Dressing dostaniecie GRATIS aplikator Royal Pads Tyre Dressing!
Promocja do wyczerpania zapasów, więc nie zwlekajcie! :)

good_stuff_black_mamba_tire_royal_gratis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CarDetail.pl
Chwilę nie aktualizowaliśmy nowości i dostaw w naszym sklepie ale nadrabiamy :)

Ostatnia dostawa od ADBL :) Teraz w ofercie Pre-Spray PRO, Textile Rinse i Interior Wow :)
ADBL-wizualizacja-5L-1L-05L_nowosci_1200

Niedawno też uzupełnilismy stany o nowość od Good Stuff, czyli Clay Lube Gecko's Slickness :)
goodstuff_clay_lube_gecko_s_slickness_50

W nadchodzącym tygodniu kolejne dostawy i nowości :)

[Dodano: 09 czerwca 2016 - 21:37]
Ostatnio mieliśmy dużo pracy i mało czasu więc na szybko aktualizujemy :)

Dwie najświeższe dostawy czyli:

ADBL ze swoim świetnym Interior QD, nowym Wipe Out PRO i aplikatorami do wnętrza i do opon :)

13344711_889899351138075_263614161383059

oraz Soft99 z całym zestawem różnych frykasów prosto z Japonii, w tym kultowe Fusso i Kiwami :)

13315695_889412957853381_186766558981904

Wszystko stopniowo pojawia się już na stronie, a najpewniej jutro będzie całość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Polecacie jakiś dobry qd, który nie ściągnie mi fk 1000 z lakieru?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus

Polecacie jakiś dobry qd, który nie ściągnie mi fk 1000 z lakieru?

Od 5 lat używam tylko Megsa Ultimate r ostatnio skusiłem się na Poorboy’s Spray & Gloss i na coś fioletowego z Shiny garage i i zostało mi po 2/3 butelki i leży . Poorboy's jak dla mnie słabo się ślizga i tak jakby rozjaśnia lakier ( takie mam wrażenie ) a po Shine zostają mi smugi . Znów powróciłem do Megsa i jestem z tego dumny :D

Megsa fajnie się rozprowadza , nie zostawia smug , jak dla mnie lekko odżywia i przyciemnia lakier no i za********e pachnie :grin:

@@CarDetail.pl Witek widze że masz fajny koc do wycierania auta :D  no i w najbliższym czasie będę go  brał plus megsa QD ale poczekam chwile bo może ktoś z pomorza będzie coś chciał :msn-wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Ślizga się ten coś Megs? Bo po moim Sonaxie BSD lakier robił się mega tępy.

I kolejna sprawa, prosiłbym też o polecenie dobrego szamponu, który nie ściągnie wosku i ma normalną cene. 

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus

Ślizga się ten coś Megs? Bo po moim Sonaxie BSD lakier robił się mega tępy.

Ślizga i daje za******y efekt czarne auto miałem przez 6 lat i tylko tego ozywałem .

I kolejna sprawa, prosiłbym też o polecenie dobrego szamponu, który nie ściągnie wosku i ma normalną cene.

Ja kupiłem od Witka ADBLa i jest naprawdę świetny nie ściągnie żadnego smalcu no i te 0,5 lita starczy Ci na baaaardzo długo i przede wszystkim nie zabije Cię cena aaaa no i zapach coli powala :grin:

Jeszcze bym wziął na spróbowanie good stuffa  :whistling: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Co do Megsa - przekonałeś mnie  :msn-wink:

Na szampony popatrze i skonfrontuje ADBL-a z innymi

Ewentualnie poczekam jeszcze na jakieś propozycje od Witka :hi:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Potwierdzam to co Bartek mówi też mam ten szampon i robi robotę pewnie też bym brał Megsa ale to za chwilę  :msn-wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CarDetail.pl

Od 5 lat używam tylko Megsa Ultimate r ostatnio skusiłem się na Poorboy’s Spray & Gloss i na coś fioletowego z Shiny garage i i zostało mi po 2/3 butelki i leży . Poorboy's jak dla mnie słabo się ślizga i tak jakby rozjaśnia lakier ( takie mam wrażenie ) a po Shine zostają mi smugi . Znów powróciłem do Megsa i jestem z tego dumny :D

Megsa fajnie się rozprowadza , nie zostawia smug , jak dla mnie lekko odżywia i przyciemnia lakier no i za********e pachnie :grin:

@@CarDetail.pl Witek widze że masz fajny koc do wycierania auta :D  no i w najbliższym czasie będę go  brał plus megsa QD ale poczekam chwile bo może ktoś z pomorza będzie coś chciał :msn-wink:

Mówisz o tym Carbon Collective Onyx? http://cardetail.pl/?product=carbon-collective-onyx-drying-towel-70x40cm

Rewelacyjny jest. Na tyle miły i miękki, że ja wziąłem jeden do domu bo dziecku się spodobał, że jest taki "milusi" :D

Ślizga i daje za******y efekt czarne auto miałem przez 6 lat i tylko tego ozywałem .

Ja kupiłem od Witka ADBLa i jest naprawdę świetny nie ściągnie żadnego smalcu no i te 0,5 lita starczy Ci na baaaardzo długo i przede wszystkim nie zabije Cię cena aaaa no i zapach coli powala :grin:

Jeszcze bym wziął na spróbowanie good stuffa  :whistling:

Fakt, Megs jest super, ale ja bym jeszcze się skusil na ADBL QD1 lub obecny HIT czyli Soft99 Luxury Gloss. Bo podobnie do Megsa bardzo przyciemnia lakier, też jest super śliski i pachnie rewelacyjnie :D

Good Stuff mniej się pieni i ślizga, natomiast porównywalnie domywa, ale jest jeszcze wydajniejszy niż ADBL. Good Stuff sugeruje tylko 10ml/10L wody :D

Co do Megsa - przekonałeś mnie  :msn-wink:

Na szampony popatrze i skonfrontuje ADBL-a z innymi

Ewentualnie poczekam jeszcze na jakieś propozycje od Witka :hi:

Z szamponami ADBL o zapachu Coli to chyba taki najlepszy strzał w tej chwili. Jest wydajny, bezpieczny dla wosków, pachnie super i zostawia fajny połysk. 

Potwierdzam to co Bartek mówi też mam ten szampon i robi robotę pewnie też bym brał Megsa ale to za chwilę   :msn-wink:

Megsy już do mnie jadą więc jak się uprzecie na Megsa to nie braknie ;)

• Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CarDetail.pl

Wracamy po długiej przerwie :) 

W sklepie kilka zmian :) Nowe logo, nowy wygląd strony, nowy asortyment. Wkrótce nowa lokalizacja :)

W NOWY ROK weszliśmy z kilkoma fajnymi promocjami, także sprawdźcie sami. Szczególnie  przypadną do gustu osobom poszukującym niedrogich maszyn DA do korekty lakieru. 

Baner_05_01_17.jpg

Zapraszamy! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
novwy

Siemanko potrzebuję mikrofibrę ręcznik do wycierania auta masz teraz w promocji, więc 2szt:

http://cardetail.pl/?product=monster-shine-fluffy-dryer

Masz może jakąś extra miękką i grubą mikrofibrę do wycierania np quick detailera? Który z zapachów California Scents nie jest słodki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus

@novwy kup sobie 1 niebieski i Carbon Collective Onyx Drying Towel . Jest naprawdę miękki , dwustronny i świetnie chłonie wodę (też go będę brał później)

Edytowane przez vwbartus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CarDetail.pl
21 godzin temu, novwy napisał:

Siemanko potrzebuję mikrofibrę ręcznik do wycierania auta masz teraz w promocji, więc 2szt:

http://cardetail.pl/?product=monster-shine-fluffy-dryer

Masz może jakąś extra miękką i grubą mikrofibrę do wycierania np quick detailera? Który z zapachów California Scents nie jest słodki?

Cześć :) 
Jak założysz konto na sklepie, to przed zamówieniem daj znać na jaki email, to przypiszę Ci forumowy rabat (całość opisana na 1 str. tematu) :)

Extra miękka i gruba jest np. ta od ADBL - ADBL Mr. Gray Towel 40x60cm
Chyba, że mamy ciut mniejszy budżet to zaproponuję Ci Big Gold'a - Monster Shine Big Gold 60x40cm

Z Californi wszystkie cytrusowe nie są słodkie i np. Route 66, Emerald Bay, Fresh Linen, Laguna Breeze, Cinnamon Apple. 

20 godzin temu, vwbartus napisał:

@novwy kup sobie 1 niebieski i Carbon Collective Onyx Drying Towel . Jest naprawdę miękki , dwustronny i świetnie chłonie wodę (też go będę brał później)

To jest dobra propozycja :) Cena sporo wyższa, ale sam ręcznik też znacznie przyjemniejszy w osuszaniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
JawoR

Co proponujecie do mycia felg/usuwania asfaltu itp? Nie chodzi mi o pucowanie felg do idealnej czystości, tylko o umycie kilkudziesieciu kompletów do w miarę jako takiego wyglądu. Opakowanie raczej wieksze litr? Moze pięć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania