goldi 405 #1 Napisano 4 lip 2016 09:12:37 Witam wymiana czujnika klimatyzacji wygląda następującą 1 Odłączamy kostki od lampy wykręcamy dwie śruby trzymającą lampę przy czym należy pamiętać przy wyjmowaniu lampy o plastyku który wchodzi w otwór dołem aby lampa nie latała widać to na ostatnim zdjęciu następnie wyjmujemy lampę i czujnik klimatyzacji mamy na wierzchu wykręcamy go nie ma obawy że czynnik nam ucieknie gdyż po jego wykręceniu znajduje sie zaworek tak zwany wentylek jak w dętkach który uniemożliwi wyciek czynnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mepi 13 #2 Napisano 4 lip 2016 20:35:47 a nie ma czasem trzech śrub? Jedna tam koło regulacji lampy. ja przynajmniej mam takową. Lecz da rade ten proces zrobić przez kratkę w zderzaku, sam tak robiłem wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goldi 405 #3 Napisano 5 lip 2016 09:51:42 Tak jak Adrian piszesz jest trzecia śruba ja z racji tego że mam lampy zmieniane z przedlifta na polifta mam mocowanie na dwie śruby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach