uszol 525 #1 Napisano 4 paź 2016 08:56:54 Orientuje się ktoś ile bedzie kosztowała naprawa takiego fotela? I czy da sie to dobrze naprawić? dobrać materiał odpowiedniego koloru żeby w miarę to przypominało fabrykę? I ewentualnie czy polecacie kogoś w okolicy Wrocławia, kto mi to zrobi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek70 1 473 #2 Napisano 4 paź 2016 09:03:52 Najlepiej jak znajdziesz taki fotel na dawcę bo dostać taki materiał jest trudno. Jak zdobędziesz fotel to tapicer bez problemu wymieni całe poszycie lub wymieni sam uszkodzony boczek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CWIARTEK 632 #3 Napisano 4 paź 2016 09:04:58 A od czego to jest? Nie taniej bedzie kupić cały fotel? Toż to grosze chyba bedzie kosztowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uszol 525 #4 Napisano 4 paź 2016 09:06:53 (edytowane) To kompet foteli przod, ktory mam okazje kupić za psie pieniadze. Są w bdb stanie, czyste itd tylko jest do przetarcie na boczku kierowcy wlasnie. To są półkubły do b5 w mojej nici jakie mam obecnie z tym, że ja mam placki. Jakby co moge poświęcić swój jeden fotel na dawce. Ciezko dorwac polkubel w takiej nici dlatego rozwazam mozliwosc naprawy tego. Edytowane 4 paź 2016 09:08:22 przez uszol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michulek 81 #5 Napisano 4 paź 2016 12:14:41 A od czego to jest? Nie taniej bedzie kupić cały fotel? Toż to grosze chyba bedzie kosztowało. Orientuje się ktoś ile bedzie kosztowała naprawa takiego fotela? I czy da sie to dobrze naprawić? dobrać materiał odpowiedniego koloru żeby w miarę to przypominało fabrykę? I ewentualnie czy polecacie kogoś w okolicy Wrocławia, kto mi to zrobi?A koza by mu tego nie zrobił ? Poszło z LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goldi 405 #6 Napisano 4 paź 2016 12:47:32 koza powinnien ci to zrobić za jakieś 80-100 zł tak mi kiedyś powiedział o ile znajdzie czas a materiał można przełozyć z siedzenia pasażera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyzyk83 0 #7 Napisano 5 paź 2016 20:03:29 w a4 b5 płaciłem 120zł u tapicera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach