Skocz do zawartości
uszol

A4 B5 Naprawa fotela

Rekomendowane odpowiedzi

uszol

Orientuje się ktoś ile bedzie kosztowała naprawa takiego fotela? I czy da sie to dobrze naprawić? dobrać materiał odpowiedniego koloru żeby w miarę to przypominało fabrykę? I ewentualnie czy polecacie kogoś w okolicy Wrocławia, kto mi to zrobi?

6a87434f4187bd3f6cc41bb0caa1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

Najlepiej jak znajdziesz taki fotel na dawcę bo dostać taki materiał jest trudno. Jak zdobędziesz fotel to tapicer bez problemu wymieni całe poszycie lub wymieni sam uszkodzony boczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CWIARTEK

A od czego to jest? Nie taniej bedzie kupić cały fotel? Toż to grosze chyba bedzie kosztowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

To kompet foteli przod, ktory mam okazje kupić za psie pieniadze. Są w bdb stanie, czyste itd tylko jest do przetarcie na boczku kierowcy wlasnie. To są półkubły do b5 w mojej nici jakie mam obecnie z tym, że ja mam placki. Jakby co moge poświęcić swój jeden fotel na dawce. Ciezko dorwac polkubel w takiej nici dlatego rozwazam mozliwosc naprawy tego.

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michulek
A od czego to jest? Nie taniej bedzie kupić cały fotel? Toż to grosze chyba bedzie kosztowało.

Orientuje się ktoś ile bedzie kosztowała naprawa takiego fotela? I czy da sie to dobrze naprawić? dobrać materiał odpowiedniego koloru żeby w miarę to przypominało fabrykę? I ewentualnie czy polecacie kogoś w okolicy Wrocławia, kto mi to zrobi?

6a87434f4187bd3f6cc41bb0caa1

A koza by mu tego nie zrobił ?

Poszło z LG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
goldi

koza powinnien ci to zrobić za jakieś 80-100 zł tak mi kiedyś powiedział o ile znajdzie czas a materiał można przełozyć z siedzenia pasażera 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wyzyk83

w a4 b5 płaciłem 120zł u tapicera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania