Skocz do zawartości
Nyq

A4 B5 Problem z lusterkiem z Anglika

Rekomendowane odpowiedzi

Nyq

Kupiłem sobie duże lusterko do mojej b5-tki, na wygląd spory + wreszcie nie wyglada jak inwalida:D ale niestety jak ustawie te lusterko, tak żebym cokolwiek widział z foleta kierowcy to szkło strasznie odstaje i wygląda to nie estetycznie, jest szpara na ok 2cm. kiedyś widziałem temat ze ktoś jakos to przerabiał, chyba wykorzystując ori lusterko, mi stare leży także graty mam :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Musisz przełożyć trójkat z eu do anglii tu masz małe fotostory mam nadzieje ze ogr sie nie obrazi (:

http://audi.pacula.eu/audi-a4-b5-przerobka-prawego-duzego-lusterka-uk-na-eu-oraz-nowe-wklady/

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nyq

oto chodzilo :D dzieki ;P a jeszcze jedno co do lusterek czy kazda a4 b5 miala podgrzewane ??? bo mam do szkla w lusterkach podlaczone kable, czyli wkład jest podgrzewany ale nie grzeje :p nwm czy poprostu ktos przelozyl kiedys lusterka i te są grzane a ja instalacji niemam

Edytowane przez Nyq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Chyba nie każda miała, lusterka grzeja tylko ponizej 3 stopni jak sie pali na fisie/polfisie śnieżka i wlacza sie je razem z podgrzewaniem tylnej szyby

EDIT

na bank to była opcja bo bo grzane lustra maja osobny kod w wlepce identyfikacyjnej auta

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nyq

ok mi nie grzeją;/ nawet jak włacze tylna szybe albo jest snieżka :P a podco to podłączyć jak już je mam grzane?? bo teraz w zime sporo by mi to życie ułatwiło 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

@Nyq Sprawdz czy na wlepce w bagazniku masz kod wyposazenia 6XD to bedziemy wiedziec czy instalacja uwalona czy ktos jakies tam kabelki tylko pociagnal. Jesli sie okaze ze masz lusterka podgrzewane na wyposazeniu to sprawdz bezpiecznik nr 26 czy nie przepalony

18b98d21a9f97576.jpg

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania