Z przyczyn technicznych niemożliwa jest rejestracja nowych kont na e-mail w domenie google.

Proszę użyć innego adresu e-mail.

Skocz do zawartości
Jacob2304

A4 B7 Problem, Audi A4 B7 2.0 tfsi

Rekomendowane odpowiedzi

Jacob2304

Do tego też, wypadanie zapłonu pojawia się sporadycznie na 4 cylindrze, ale tak jak wcześniej pisałem świece i cewki w porządku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TomOskroba

no i dobrze. nieszczelności czasami sieją spustoszenie i robią cyrk w błędach. człowiek myśli, że zaraz remont a tu dziura w rurce 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jacob2304
12 godzin temu, TomOskroba napisał:

no i dobrze. nieszczelności czasami sieją spustoszenie i robią cyrk w błędach. człowiek myśli, że zaraz remont a tu dziura w rurce 😉

Zgadza się, pierwszy raz miałem taką historię, odstawiając do mechanika myślałem ze silnik do wymiany, tym czasem silnik dostał mnóstwo pochwał, że mimo że przebieg spory to silnik ma się rewelacyjnie pod każdym wzgledem, jedynie podzespoły do posprawdzania, takie jak turbo wtryski itd. Może jeszcze w Marcu uda się ogarnąć, bo na kwiecień zaplanowałem Mody wizualne, pełna korekta lakieru, zmiana grilla i felgi 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TomOskroba

czyli ktoś dbał o regularną wymianę oleju. bo w tfsi chyba głównie o to chodzi, żeby zachować silnik w dobrej kondycji. szczęściarz z Ciebie, że się nie wj*******ś na minę ! :)

ja kupiłem niezawodne 1.8T i..... dalej grzebię :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania