Skocz do zawartości
wladi

A4 B6 Problem z alarmem

Rekomendowane odpowiedzi

Marky2552

No nie tak do końca może to być syrena
U mnie jak wył alarm miałem tak samo tyle że u mnie padnięty był sam moduł komfortu po jego wymianie wszystko jest ok

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Marek ja napisałem co u mnie było nie twierdze że u Seby musi być to samo, najlepiej podpiąć kompa ale z drugiej strony z tego co pamiętam Ty miałeś zalany moduł więc moduł tak sam od siebie nie pada 

• Podziękowanie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a4b6quattro
6 godzin temu, wladi napisał:

Marek ja napisałem co u mnie było nie twierdze że u Seby musi być to samo, najlepiej podpiąć kompa ale z drugiej strony z tego co pamiętam Ty miałeś zalany moduł więc moduł tak sam od siebie nie pada 

byłem teraz aku.podłaczyc i przez 3 zamknięcia otwaria pilotem było ok,i znowu po kolejnym zamknięciu dioda zaczeła sie palic przez chwile i dalej migać,sprawdzałem tez w lampce podsufitówki niby wszystko ok,czekam teraz za ile zacznie znowu buczec.

dodano 52 minut później  

Znalazłem winowajce,tak samo jak u @wladi -ego,w syrenie alarmowej popalona wtyczka i jeden pin zbufany,a błedów było w module  komfortu sporo.Jak narazie odłączyłem syrene,kable zaizolowałem,do czasu kupna nowego brzęczka.Może komuś sie kiedyś przyda, tak jak przydało mi sie Wladiego posty i porada przez tel:):

20202572c018.jpg

8deab90c8fbc.jpg

1029d63be49d.jpg

20171029_115656.jpg

20171029_115750.jpg

20171029_115814.jpg

20171029_120006.jpg

Edytowane przez a4b6quattro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania