Marky2552 472 #26 Napisano 29 paź 2017 09:12:08 No nie tak do końca może to być syrena U mnie jak wył alarm miałem tak samo tyle że u mnie padnięty był sam moduł komfortu po jego wymianie wszystko jest ok Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladi 1 612 #27 Napisano 29 paź 2017 09:13:47 Marek ja napisałem co u mnie było nie twierdze że u Seby musi być to samo, najlepiej podpiąć kompa ale z drugiej strony z tego co pamiętam Ty miałeś zalany moduł więc moduł tak sam od siebie nie pada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
a4b6quattro 1 016 #28 Napisano 29 paź 2017 10:20:30 (edytowane) 6 godzin temu, wladi napisał: Marek ja napisałem co u mnie było nie twierdze że u Seby musi być to samo, najlepiej podpiąć kompa ale z drugiej strony z tego co pamiętam Ty miałeś zalany moduł więc moduł tak sam od siebie nie pada byłem teraz aku.podłaczyc i przez 3 zamknięcia otwaria pilotem było ok,i znowu po kolejnym zamknięciu dioda zaczeła sie palic przez chwile i dalej migać,sprawdzałem tez w lampce podsufitówki niby wszystko ok,czekam teraz za ile zacznie znowu buczec. ___________________ dodano 52 minut później Znalazłem winowajce,tak samo jak u @wladi -ego,w syrenie alarmowej popalona wtyczka i jeden pin zbufany,a błedów było w module komfortu sporo.Jak narazie odłączyłem syrene,kable zaizolowałem,do czasu kupna nowego brzęczka.Może komuś sie kiedyś przyda, tak jak przydało mi sie Wladiego posty i porada przez tel Edytowane 29 paź 2017 15:47:24 przez a4b6quattro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach