piasku75 0 #1 Napisano 2 gru 2017 03:20:09 Witam, właśnie odebrałem samochód od "mechanika". Wymieniał mi pas przedni gdzie musiał wymontować chłodnice itd. Czynnik od klimy też poszedł do nieba. Po złożeniu całości do kupy i zatankowaniu klimy czynnikiem wieczorem okazało się, że samochód nie ma ogrzewania! Temperatura na zegarze trzyma 90 stopni. Na panelu klimatronika ustawiłem temperaturę 26 stopni i dalej wieje zimno! Czy ten oszołom mógł czegoś nie podłączyć? Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacek70 1 480 #2 Napisano 2 gru 2017 07:29:12 Najwyraźniej masz u kładę zapowietrzony i niema obiegu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbas 362 #3 Napisano 2 gru 2017 14:37:21 Zobacz ile masz płynu może nie zalal całego układu do pełna albo tak jak Jaca pisze układ zapowietrzony 🙂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goldi 405 #4 Napisano 3 gru 2017 18:08:47 zapowietrzony układ na 100 % w silnikach benzynowych trzeba parę razy odpowietrzyć układ szczególnie po odłączeniu chłodnicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach