Skocz do zawartości
Artur

A4 B6 B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Marcino
To byś wytłumaczył koledze dlaczego tak jest :decayed:

No Ty wytłumaczyłeś, to co ja będę się powtarzał

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Ja tylko napisałem że najprawdopodobnie tak jest :naughty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcino
Ja tylko napisałem że najprawdopodobnie tak jest :naughty:

Wg mnie to jest tak jak mówisz. Bo niby po co innego ma przyspieszać no i co by to miało związane z czym innym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

No dzięki za poparcie rezaczu :cheers:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marky2552

Panowie jakiś trzpien jakiejś wakum pompy był u mnie klejony co to jest i czy da sie to wymienić i czy z tamtad może coś cieknąć ?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziadek

Trzpień pompy vacum , pewnie chodzi o tą rurkę co wychodzi z pompy vacum i idzie do grodzi i dalej do serva hamulców ... Jest to standardowa awaria w tych pompach , jest to ch....owo zrobione/zagnieceniom i od wibracji się obluzowuje i tamtędy ucieka podciśnienie ... Jeżeli to o to pytasz to na 100% pedał hamulca ci się robi mega twardy jak go kilka razy naciśniesz na wolnych obrotach ... Możesz próbować uszczelniać jakoś ten trzpień ale raczej jest to walka z wiatrakami i pompa do wymiany ... Poza tym o takie rzeczy pytamy w technicznym i jak chcesz ta rozmowę dalej ciagnąć załóż temat tam proszę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus

Pany w jaki kolor pomalować felgi aby pasowały do mojej padaczki . teraz są w srebrnym kolorze no ale nie chcę srebrnych i się zastanawiam ostatnio chodzi mi po głowie czarny półmat co wy na to czy może coś innego znowu jakieś grafitowe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dziadek

Ja jestem tradycjonalista i pewnie zaraz dostanę opr za to ale w ciemny bym nie szedł patrząc na zdjęcia zimy jak masz na aucie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Norbas

Grafit był w pytkę albo coś takiego jak ja mam :eusathink:. Obecny czarny, który masz jest za mocny według mnie :decayed: BTW co za rolkę Bartek kupiłeś :naughty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus
Godzinę temu, Norbas napisał:

Grafit był w pytkę albo coś takiego jak ja mam :eusathink:. Obecny czarny, który masz jest za mocny według mnie :decayed: BTW co za rolkę Bartek kupiłeś :naughty:

Rolka to pompei chciałem 9.5 w 20 no ale tam guma by musiała być 235/50/20 a to jak dla mnie za szerokie . no i mam z S5 9 w 19 ale chyba gumę założę taką jak Ty masz damską 235/35 ale to się jeszcze zobaczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Norbas
Teraz, vwbartus napisał:

Rolka to pompei chciałem 9.5 w 20 no ale tam guma by musiała być 235/50/20 a to jak dla mnie za szerokie . no i mam z S5 9 w 19 ale chyba gumę założę taką jak Ty masz damską 235/35 ale to się jeszcze zobaczy

235/50/20 ???? Z Takim profilem to chyba do suv'a :bag:  Od S5, no to fajnie. Jakie tam ET ? Ja nie mam damskiej opony tylko Ty będziesz miał bo moja to 225/35 :decayed:

Brałeś od tego typka z NO ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus
7 minut temu, Norbas napisał:

235/50/20 ???? Z Takim profilem to chyba do suv'a :bag:  Od S5, no to fajnie. Jakie tam ET ? Ja nie mam damskiej opony tylko Ty będziesz miał bo moja to 225/35 :decayed:

kurcze wiedziałem że za dużo jagera wypiłem :bag: przy 20 oponę bym musiał 235/30 zapodać bo 225/30 za wielki hardkor by był  a S5 to 4x9J i ET 33 tak jak moje poprzednie omanyty i tam oponę taką jak Ty masz czyli 225/35/19 no ale to się jeszcze zobaczy muszę gdzieś dokładnie zobaczyć czy wogle jest jakikolwiek naciąg 225/35/19 na 9J a opona to hankook

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus
14 minut temu, Norbas napisał:

od typa z Krakowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Norbas
5 minut temu, vwbartus napisał:

kurcze wiedziałem że za dużo jagera wypiłem :bag: przy 20 oponę bym musiał 235/30 zapodać bo 225/30 za wielki hardkor by był  a S5 to 4x9J i ET 33 tak jak moje poprzednie omanyty i tam oponę taką jak Ty masz czyli 225/35/19 no ale to się jeszcze zobaczy muszę gdzieś dokładnie zobaczyć czy wogle jest jakikolwiek naciąg 225/35/19 na 9J a opona to hankook

ehh, fajna jest ta fela, widział bym  ją u siebie na lato a obecną zapodał bym na zimkę :kox:   225/35 na pewno lepiej będzie wyglądać niż 235/35 ::): 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

Eee dziadki robić porządne naciągi a nie :decayed: 215/35 musisz Bartek zapodać moim zdaniem

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus
9 minut temu, Norbas napisał:

ehh, fajna jest ta fela, widział bym  ją u siebie na lato a obecną zapodał bym na zimkę :kox:   225/35 na pewno lepiej będzie wyglądać niż 235/35 ::): 

ejj nie przesadzaj do takiej babcinej opony jak 235/35 jeszcze nie dorosłem :placz:

ja się zastanawiam czy 215/35 czy 225/35 bo już kręgosłup nie ten co rok temu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus

no i nie wiem w jaki kolor je pomalować bo chociaż że są w ori kolorze w idealnym stanie to ten srebrny mi nie leży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
uszol

ile tego miesa tam wiecej jest na 225/35 tyle co kot napłakał, dobrą masz zawieche to nadrobi starty komfortu na profilu opony, moje zdanie znasz :biggrin:

no i nie wiem w jaki kolor je pomalować bo chociaż że są w ori kolorze w idealnym stanie to ten srebrny mi nie leży.

a zamiast grafitu ktory miales moze jakis szary? bedzie troche jasniej 

Edytowane przez uszol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Norbas
1 minutę temu, vwbartus napisał:

ejj nie przesadzaj do takiej babcinej opony jak 235/35 jeszcze nie dorosłem :placz:

ja się zastanawiam czy 215/35 czy 225/35 bo już kręgosłup nie ten co rok temu

Nie odczujesz różnicy :decayed: Jak było ok na tamtej oponie to idź w ten sam rozmiar ::): No chyba, że zacząłeś patrzeć teraz na bezpieczeństwo :placz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vwbartus

To się zobaczy jak to będzie z tą oponą a bardziej chodzi mi o to że 225 będzie trochę inaczej wyglądała w nadkolu bo raczej w tym sezonie nie zejdę tak nisko jak w poprzednim bo chyba spodobała mi się jazda wodolotem :banan3:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jozek726
Dnia 10.01.2017 o 22:00, Dziadek napisał:

Ja jestem tradycjonalista i pewnie zaraz dostanę opr za to ale w ciemny bym nie szedł patrząc na zdjęcia zimy jak masz na aucie ...

Ja się z nim w 100 % zgadzam :biggrin: 

• Poparcie 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Matis25

Panowie zna ktoś numer ślizgów zderzaka przód ? ( te dolne przy błotniku ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wladi

Jak o te Ci chodzi to proszę bardzo

ab331eede8a988d3f54a116c965dd948.jpg

88a3a809377fa574b0733586161ae0dc.jpg

69a1246c98d34484d77557cf067cdaea.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Matis25
6 minut temu, wladi napisał:

Jak o te Ci chodzi to proszę bardzo emoji6.png

ab331eede8a988d3f54a116c965dd948.jpg

88a3a809377fa574b0733586161ae0dc.jpg

69a1246c98d34484d77557cf067cdaea.jpg

tak o to, a ślizg z foto zna ktoś numer ?

ślizg.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jacek70

No przecież widać 8E0 853  887 A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania